RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny suksess i Sverige?

Foto: hesteguiden.com
Vi spilte inn 9 639 kroner på Bollnäs i går, og vi tror vi har funnet frem til bankeren som kan gi oss nye fremganger på Jägersro i kveld!

Vi fikk nemlig V65 på vårt største spilleforslag på Bollnäs mandag (pengene tilbake på femmerne på de minste forslagene), og de som spilte våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner kunne inkassere hhv 574 og 1148 kroner!

Det må være bra, og til en spennende V65-rebus på Jägersro i kveld som fort kan gi fine penger, mener vi at 8 Grumetti i V65-3 er snakk om en vinner. Vi har studert løpsarkivet, og vi tror denne hesten er snakk om en kommende klasseklatrer.

Med kun litt over 70.000 i grunnlag danset denne Varenne–sønnen unna til en klar seier på solide 14.5 full vei for Joakim Lövgren i den siste starten, og denne gang er det snakk om et relativt billig lærlingsløp. Kusk Timo Nyman har tidligere vist meget fine kjørehender, og da er hesten i de beste hender.

Sporet kunne med fordel ha vært litt bedre, men han er meget rask ut. Vi tror konkurrentene på innsiden har såpass respekt for hesten at de slipper uten sverdslag, og fra spiss tror vi i så fall at løpet er kjørt. Trener Joakim Lövgren er meget dyktig til å handle inn gode tyske hester, og det er samme eier på denne som på den tidligere verdensstjernen Brioni.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsidere!
Vi synes 5 Sigurd Speed i V65-5 er en bra hest for grunnlaget, og han vant etter 13.0 siste 1000 fra tet i den siste starten. Han er meget rask fra start, og fra et fint spor i kveld er han interessant som en 12 % og kun 7 % i innsats. Sprint og tet pleier å være en god oppskrift for seier, og vi skal huske på at denne Deliberate Speed–sønnen kjemper som en løve fra nettopp den posisjonen. Tøff motstand i kveld, men vi tror hesten kan overraske spillerne!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

I V65-6 har 1 Galea ingen vakker programrad, men denne hoppa er mye bedre enn raden. I den siste starten var hun en snakkhest før løpene, og motstanden den gangen var Braås Palema, Britt Hudson og Aida Boko! Det ble galopp ved den anledningen, men hun så fin ut. Conrad Lugauer hadde aldri meldt til dette løpet hvis han ikke følte at hesten sin var på vei opp i form, og fra et perfekt spor mot klart billigere motstand enn i den siste starten er hun superinteressant. Hun er sikret et fint løp uansett hva kusken velger, og som en 18 % med kun 7 % i innsats, synes vi hun må spilles i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere