Ny Tottenham-målfest

Foto: AP/Scanpix

Du kan si hva du vil om Tottenham, men kjedelig er laget ikke.

12.02.04 01:05

CHARLTON - TOTTENHAM 2-4: De siste ukene har Tottenham vært involvert i noen av de mest målrike og begivenhetsfulle kampene i Premier League. Sist lørdag slo de Portsmouth 4-3 i en berg-og-dalbane-kamp i 90 minutter til ende, uken før ledet de 3-0 og tapte 3-4 mot et Manchester City-lag med ti spillere.

Og onsdag var det på’n igjen.

Farlig 3-0-ledelse

Anført av en opplagt Simon Davies, gikk ”Spurs” offensivt til verks mot londonkollega Charlton. Davies, som var skadet i begynnelsen av sesongen, gjorde 1-0, assisterte Jermaine Defoe som gjorde 2-0, og var ellers en konstant trussel på vingen. Charlton-backen, og eks-Tottenham-spilleren Paul Konchesky, slet fælt med Davies’ finter og fart.

Selv om Tottenham etterhvert var oppe i en 3-0-ledelse, har det i de kretser vist seg å være en farlig ledelse. For i løpet av et kvarters spill sto det plutselig 2-3 da Graham Stuart og Chris Perry hadde utnyttet nye forsvarsblundere foran Tottenham-keeper Kasey Keller. På linja sto manager David Pleat og så ut til å bli gråere og gråere på toppen. Skulle laget hans tabbe seg ut igjen?

Femte seier

Men unggutten Johnnie Jackson reddet Tottenham fra en ny flause da han løp rett gjennom Charlton-forsvaret og styrte inn 4-2 fem minutter før slutt. Det var faktisk lagets femte seier på de siste seks ligakampene, og etter den katastrofalt svake ligaåpningen er Tottenham nå på en respektabel 11. plass. Bare fem poeng bak Liverpool på 4. plass.

Charlton, som lenge var sesongens store overraskelse, har gått på en smell etter salget av Scott Parker. Tre strake tap nå. Var det bare et blaff?

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.