RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny trener, null spilletid

Foto: Al Bello/AFP
Ole-Kristian Tollefsen sliter med å spille seg inn på Philadelphia Flyers.

Philadelphia Flyers sparket for en uke siden ut John Stevens fra trenerjobben etter seks tap på sju kamper. Samtidig ble Peter Laviolette ansatt.

Laviolette beholdt samme lagoppstilling som Stevens normalt brukte, da han lørdag debuterte som Flyers-trener med 2-8-tap for Washington Capitals.

Braktapet førte imidlertid ikke til at Ole-Kristian Tollefsen kom inn i varmen. 25-åringen, som er Norges eneste spiller i NHL, har ikke spilt siden 7. november.

Philadelphia fulgte opp 2-8-tapet med tap 1-3 for Montreal Canadiens, før New York Islanders ble slått 6-2. Natt til fredag tapte Flyers igjen, denne gang 0-2 for Ottawa Senators. Og nok en gang var ikke Tollefsen blant de seks foretrukne backene.

Klubben har nå tapt ni av sine elleve siste matcher, til tross for at laget er spekket med profiler og før sesongen ble nevnt som en av de største favorittene til å vinne sluttspillet denne sesongen.

Flyers ligger på fjerdeplass i Atlantic Divisjon og ellevteplass i den østre avdelingen, hvor de åtte beste går til sluttspill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere