Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny triumf for steinansiktet

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Hvis Chelsea-manager Jose Mourinho ser slik ut når de vinner, hvordan ser han ut når de taper?

CHELSEA - SOUTHAMPTON 2-1: Både ved baklengsmålet etter 12 sekunder og ved Frank Lampards seiersmål, sto Mourinho (41) med det samme steinansiktet.

Mourinho, som også gikk rett i garderoben uten å foretrekke mine etter Portos Champions League-triumf i vår, er like sjarmerende som en seriemorder der han står på sidelinjen og følger "Chelski" fra seier til seier. Mot Southampton lørdag ble det tre nye poeng, men først etter en forferdelig start.

Beattie i begge ender

Southampton-spissen James Beattie (26) brukte kun 12 sekunder etter avspark på å dundre ballen i mål etter en feilpasning fra Chelseas Joe Cole. Da var det dønn stille på Stamford Bridge. Og Mourinho sto med det samme ansiketsutrykket.

Chelsea presset og presset utover omgangen. Både Didier Drogba og Frank Lampard misset på flere store sjanser, og det måtte en James Beattie til for å få utlikning. Saints-spissen kom seg ikke unna etter en Eidur Gudjohnsen-flikk, og vips så hadde spissen scoret i begge ender.

Og hvordan reagerte Mourinho på utlikningen? Jo, det stemmer. No feelings...

Hands på Lundekvam

Frank Lampard scoret seiersmålet på straffe like før pause etter at Claus Lundekvam handset inne i 16-meter-boksen. Men Lundekvam og de øvrige rød-hvite var rasende på dommeren, som mente den norske landslagsstopperen ble dyttet i forkant.

Lampard scoret på straffen, til tross for at han tok "en Beckham" og skled i skuddøyeblikket. Men ballen gikk likevel sikkert opp til høyre for keeper Antti Niemi. Dermed kunne Chelsea feire sin fjerde starke seier i årets liga.

Det vil si, en mann så ut til å feire seieren mest inni seg: Chelseas mord..., eh, manager Jose Mourinho.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!