Ny United-spiller til Sunderland

Foto: AFP/Scanpix

Roy Keane har hentet backen Philip Bardsley fra Manchester United.

22.01.08 22:21

BBC Sports melder at Sunderlands manager Roy Keane igjen har kjøpt en spiller fra Manchester United. Overgangen til Philip Bardsley kan bli verdt omkring 20 millioner kroner.

Henrykt
Den 22 år gamle høyrebacken er henrykt over å få muligheten til å spille under Roy Keane.

- Sunderland har en fantastisk manager som nå har gitt meg sjansen. Sunderland er en stor klubb, forteller Philip Bardsley.

Roy Keane er glad for å ha overtalt den unge backen til å spille for Sunderland denne sesongen.

- Vi trengte å styrke forsvaret, og Phil vil bli en god mann å ha i stallen. Han er en mann som kan bringe Manchester United-entusiasmen inn i klubben, poengterer Roy Keane

Philip Bardsley har vært på lån mesteparten av tiden etter at han kom til Manchester United i 2003. Den unge engelskmannen har i den siste tiden vært på lån i Sheffield United, og Sheffield-klubben forsøkte å sikre seg Bardsley på permanent basis tidligere i dette overgangsvinduet.

Men Keane trakk altså det lengste strået i forhandlingene med Manchester United.

Arven fra Old Trafford
Fra før av skorter det ikke på tidligere Manchester United-spillere i Roy Keanes stall: Dwight Yorke, Kieran Richardson og Andy Cole har alle tidligere vært profilerte Manchester United-spillere.

I tillegg har Roy Keane hentet Liam Miller og Johnny Evans fra Old Trafford, sistnevnte på lån ut sesongen. Danny Higginbotham er også en spiller med fortid i Manchester United.

. For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.