*Nettavisen* Sport.

Ny V4-suksess?

Foto: Hesteguiden.com

Vi traff bra på våre V4-tips forrige uke, og vi tror Manstone’s Classic sørger for ny suksess denne mandagen på Skellefteå.

15.07.13 10:48

Etter noen hektiske dager på Jarlsberg travbane i Vestfold hvor vi fikk se topptravere i aksjon på løpende bånd, er det tilbake til hverdagen denne mandagen, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Skellefteå i Sverige og på Haugaland travpark her hjemme hos Norsk Rikstoto.

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang til grensebanen Arvika, mens det er Drammen travbane her på berget, som er arrangør av kveldens V65-løp. Vi på Sportspill jobber på, og vi har tips til alle arenaer i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en litt stille periode på tipsene hvor det har vært mye stang ut, ble det bra klaff i helgen på Jarlsberg for oss på Sportspill. Det ble seks rette i V75-spillet på lørdag, og i V5-spillet samme prikket vi fem rette på våre to største spilleforslag. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 18 560 kroner.

Det ble enda bedre på søndag, når samtlige av Håkon Einar Hansens andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette til en utbetaling på rundt 6 500 kroner pr. stk. i V64-spillet. I tillegg satt V5 klokkerent på våre to største spilleforslag til en utbetaling på 4 577 kroner samt samtlige V4-forslag til en utbetaling på 1 662 kroner, og da får vi håpe på at vi nå kan komme inn i en ny stim!

Innleveringsfrister Skellefteå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinner i ny regi?
I V4-2 på Skellefteå i lunsjen i dag gjør 5 Manstone’s Classic en spennende start i ny regi, og vi tror det er snakk om en vinner direkte. Dette er en traver som har hevdet seg godt i harde V75-løp, og da har han normalt en topp sjanse i et lunsjløp på Skellefteå. Han har skuffet i løpene så langt i år for Stefan Melander, men nå skal det sies at hesten har møtt knallhard motstand.

På tampen av fjoråret imponerte han stort i V75-sammenheng. På Åby 08/12 i fjor slo han gode hester som Remee La Marc, Real Showmann og Gambrinus Degato for å nevne noen. Treningsrapportene er svært positive, og Classic Photo-sønnen går samtidig ned mange klasser i dag. Han har samtidig vunnet sportrekningen kontra sine argeste konkurrenter, og vi tror favoritten innfrir.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sarpsfoss innleder?
I V4-1 kommer 9 Sarpsfoss til start, og han travet et kruttsterkt løp sist på Boden. 10-åringen har travet flere gode løp for Erik Killingmo her på østlandet, men sist på Boden var det virkelig fin stil på Pål Even-sønnen. Når Ove A Lindqvist dro ut i angrep inn mot den siste svingen sist, eksploderte Sarpsfoss og forlot konkurrentene ned oppløpet.

Det var en herlig stil på 10-åringen der, og det ser ut som han har fått et nytt gir etter miljøforandringen. Han slo gode hester som Blijerven og Lykke Knut sist. Det skal sies at han møter gode konkurrenter i Tyri Svarten og Snygg i dag, men etter prestasjonen sist skal Sarpsfoss tilmåles solide vinnersjanser også i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.