RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny V75-gevinst lørdag?

Sist oppdatert:
Nettavisens traveksperter er i kanonform. Nå går vi for potten på 44 millioner.

Nettavisens tipseksperter, Pål Jensen, Ove Bjerkeset og Håkon E. Hansen, gjorde det meste riktig forrige uke og kunne bokføre overskudd både på V5, V65, Dagens Dobbel og V75.

Gratis eksperttips
I tillegg til å tilby gratis eksperttips til alle Rikstoto-løpene, setter vi opp tre spilleforslag som du enkelt kan kjøpe ved et par museklikk.

Forrige lørdag kjøpte 56 av Nettavisens lesere de to største V75-forslagene. Tipsene gikk inn med 7 rette, og de heldige leserne kunne hente hjem til sammen 400.000 kroner.

Totalt solgte vi 190 spill fordelt på de tre priskategoriene, og netto overskudd på disse ble hele 360.000. Best gjorde de 47 nettspillerne som valgte å kjøpe vårt mellomste forslag til 504 kroner - disse spilte inn til sammen 330.000 kroner for en innsats på totalt drøyt 23.000.

Ikke første gang
Den mest innbringende lørdagen hadde Nettavisens lesere i fjor sommer da samtlige V75-forslag inneholdt 7 rette. Den gang ble overskuddet for våre kunder på over 500.000 kroner. Selv det lille forslaget til 90 kroner ga over 12.500 i pluss for hver leser som spilte.

Les også: Nettavisens lesere vant halv mill.

Slik spiller du
Det er enkelt å levere travspill med Nettavisen. Til høyre i alle travartikler og på forsiden av travmagasinet finner du to typer spillbokser: ekspertspill og lyntotospill.

Ekspertspillene er satt opp av våre Pål Jensen, Ove Bjerkeset og Håkon E. Hansen og kommer ca kl. 11 hver dag. Du kan velge mellom et lite, et mellomstort og et stort forslag. Velg forslag og trykk på den røde spillknappen. Du kan betale for spillet med VISA-kortet ditt – uten at du trenger å registrere deg som kunde.

Dersom du foretrekker å spille lyntoto, finner du kupongene under ekspertspillene. Lyntoto er ferdigutfylte bonger som passer perfekt for uerfarne spillere. Du kan også levere din egne kuponger ved å trykke på «kupong» på Nettavisens travmagasin .

Du kan også registrere deg som kunde og opprette din egen spillkonto. Fordelen med å opprette en spillkonto er at du får tilgang til en side med oversikt over din spillhistorikk. Du slipper også å skrive inn kortnummer og kontonummer hver gang du spiller.

De spennende V75-løpene kan du følge på NKR1 kl. 18.00-18.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere