RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny V75-klaff på lørdag?

Sist oppdatert:
Vi bruker to store favoritter som bankere denne lørdagen også, men vi garderer den aller største. Les våre tips her

klikk her for tips og løpsvurderinger til V75

Forrige lørdag ble det som kjent fullklaff for våre ekspertforslag og fine penger selv med to favoritter som bankere. Vi tror både Rembrandt November og Kap Spiken leder sine løp hele veien og de to fireåringene skal være en klasse bedre enn sine konkurrenter. Selv med disse to i boet kan det bli hyggelige premier også denne lørdagen.

Traveksperterne i toppform: Nettavisens lesere vant halv million

Odin leder hele veien?
Omgangens største favoritter kommer ut i den sjette avdelingen og vi snakker om Norges beste kaldblod, herlige Moe Odin. Fra spor tre på sprint tror de aller fleste at det handler om en sikker vinner som også den leder hele veien. Vi har selvfølgelig god tro på at så skjer, men finner det interessant å gardere tiåringen denne gang.

Mørtvedt Jerkeld er kronprinsen som tåler å gjøre grovjobben selv. Han tøffer nok på utvendig for Moe Odin denne gang også og seksåringen har etterhvert fått mye mer fart i kroppen. Moe Odin er fortsatt raskere, men Jerkeld er tøffere og vi vet at favoritten kan legge av mot slutten. Han viste dessuten litt sviktende form sist. Med to kamphaner dukker det ofte opp en tredjehest som vinner, og vi tar med tre hester på de to største forslagene.

I den første avdelingen synes vi tre fire hester fra strek skiller seg klart ut. Vår favoritt er tredjevalget Skøien Perla som har vært voldsomt forbedret i ny regi.

Den andre avdelingen er omgangens spillenøtt og her kan nesten alle vinne. Vi har dog klart mest tro på Østlandsgjestene.

Rembrandt November har imponert i seks strake seire denne sesongen. Sist ble det tap mot noen av de beste 4- og 5-åringene i Europa. Fjerdeplassen på 11.6 var dog skrekkelig bra og har ikke hesten tatt skade av løpet har vi vondt for å se ham tape. Trolig kan Svein Ove Wassberg styre tidlig til tet og da skal han bli vond å fange.

Rullestoltrent V75-favoritt
Kap Spiken i den fjerde avdelingen har vært imponerende god i de to seirene etter pause. Debuterer bak bilen, men da vi snakket med trener og eier Svein Jacobsen kunne han fortelle at hesten er kald og rolig. Han var ikke særlig redd for startmetoden og de skulle teste ham før løpene. Han kunne fortelle at hesten heller ikke er usikker lengre nå som fireåringen er frisk og rask. Har vunnet overlegent og har dessuten landets beste kusk i vognen.

Jacobsen trener nå hesten sin selv påtross av at han sitter i rullestol. Med hjelp av en kamerat kommer han seg opp i roadcarten og trener og steller på sin egen hest hver eneste dag.

V75-5 er en svak affære der vi tror mest på to hester, førstevalget Vanilla Ice samt femtevalget som kommer ut med årets kuskeforsterkning.

Et stayerløp avslutter V75-veddemålet og her er det helt klart flere om beinet. Vi spiller fem hester på de to minste forslagene og åtte på storbongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere