RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Vålerenga-smell

Sist oppdatert:
Vålerenga fikk ikke skikk på spillet og tapte søndag 2-4 mot Trondheim. – Vi kjemper og slåss, men får ikke uttelling sier Anders Myrvold til TV 2 Nettavisen.

- TIK kjørte hardt ut fra start, og vi dro på oss 4-5 utvisninger før de fikk sin første og det preger kampen, sier Anders Myrvold til TV 2 Nettavisen.

Og den harde åpningen gav uttelling for Trondheim. Hjemmelaget ledet 3-0 etter en halvtimes spill i Leangen Ishall etter scoringer av Per Andersson i første periode og Lars Erik Spets og Ilya Dubkov i midtperioden.

I ferd med å snu kampen
Men Vålerenga kom tilbake i sluttperioden i det som etter hvert ble et jevnspilt oppgjør. Mål av Kenneth Larsen og Vegar Barlie, etter henholdsvis 44 og 52 minutters spill, skapte ny spenning i kampen.

- Det er vanskelig å snu 0-3 på bortebane, men vi var i ferd med å gjøre det. Det hold bare ikke helt, sier Myrvold.

Tok ut keeperen
For på stilingen 2-3, med bare sekunder igjen på matchuret, hadde VIF power-play. Trener Knut Jørgen Stubdal tar ut målvakten for å kunne spille 6 mot 4 i jakten på redusering og sudden death.

Men i stedet for en Vålerenga-scoring var det TIK som snapper pucken og Lars Erik Spets kunne plassere gummiskiva i det tomme borteburet.

Som en jo-jo
Anders Myrvold etterlyser nå mer stabilitet og konsentrasjon i Vålerenga sitt spill. Laget har gått fra seier mot serieleder Stjernen, til tap mot Stavanger, seier mot Sparta og tap nå mot Trondheim i de fire siste kampene.

- Vi vinner en kamp og taper den neste. Vi må klare å vinne to på rappen – vi må finne flyten. Når vi taper tre i annenhver kamp blir vi fort langt etter.

Etter kveldens tap ligger Vålerenga tredje sist, med 12 poeng på ni kamper. Stjernen topper tabellen med 21 poeng, tre poeng foran Trondheim og Storhamar. Men sistnevnte har en kamp mindre spilt enn Fredrikstad-laget på grunn av den utsatte kampen mot Sparta Sarpsborg.

Ellers i elietserien i ishockey vant serieleder Stjernen 4-3 hjemme mot Stavanger, Bergen slo Sparta 3-0, Frisk Asker vant 5-4 over Lillehammer og Storhamar slo Comet 4-1.

Klikk her for tabell og kampfakta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere