Gå til sidens hovedinnhold

Ny victory for Victory

Victory Line gjorde et sterkt seiersløp i V65 sist og møter billig motstand torsdag.

Sportspills meny torsdag:
V4 Visby: Vi tar svenskene til lunsj
Oddstips 1: Hockeysuksess i Sverige
Oddstips 2: En russisk pengemaskin
Premier League: Oversikt over skader og karantener

Vi avsluttet forrige uke på beste vis med å fange V5A på vårt største spilleforslag på Sørlandet på søndag til en utbetaling på fine 9 860 kroner, og vi fulgte opp med å spille inn totalt 9 639 kroner på Bollnäs i Sverige på mandag. Det fortsatte på tirsdag med totalt 11 013 kroner innspilt på Drammen/Momarken og på Jägersro i Sverige, og på en svært vrien V65 på Bjerke onsdag fanget vi også en femmer på systemet til fine 5 232 kroner i utbetaling. Ni av våre lesere leverte det systemet, og vi gratulerer samtlige!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi har en meget innholdsrik torsdag foran oss på trav- og galoppfronten. For første gang har vi også tips til V4-løpene (det blir mer regulært fra 1. oktober. Torsdagens V4-løp er for øvrig fra Visby. Ellers er det lunsjtrav på Bjerke, dobbel V5 fra Bergen travpark og enkel V5 og DD fra Øvrevoll.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

I en svært middelmådig (sportslig sett) lunsjomgang fra Bjerke, synes vi Trond Anderssen-trente 6 Victory Line skiller seg ut som det beste bankerbudet i V5-2. Han hadde kanskje ikke slått Frode Hamres fine treåring Underpaid Hanover sist onsdag om ikke den hadde galoppert da han mistet aksjonen 100 meter fra mål. Helt uavhengig av det gjorde Victory Line en strålende siste 700 meter og torsdag møter han svært overkommelig motstand. Victory Line hadde varslet form ved flere tilfeller før seiersløpet sist onsdag og er endelig tilbake på nivået han hadde under fjorårssesongen.

Meget velkjørende Lars Anvar Kolle som kusk, en av Norges aller beste bankerkusker det. 3 Running Lindy er kjapp i vei og således et lite uromoment, men denne skal ha rygg over 2100 meter slik vi leser det og da er det bare for Kolle å sette fart direkte. Banker i V5-2.
Rangering V5-2: A: 6 B: 3-5 C: 11-1-9-7-10-8-2-12-4

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. Monteløp. 1609 meter autostart.
4 Empress Tile gjør stadig svært gode monteløp, selv om hoppa står uten seier på sine fire siste. Torsdag er betingelsene så perfekte som de kan bli og gode sjanser for tet hele veien.

Som Stian Hallenstvedt helt korrekt påpekte på Rikstoto direkte under tirsdagsløpene på Momarken, Siv Emilie Løvvold blir noen ganger overspilt (slik hun ble med Tysvær Pål tirsdag). Her skal hun ri ubeskrevne 2 Games We Play som har lite å vise til i monte. Men vallaken må tidlig på, når Norges klart beste monterytter setter seg opp.

9 Mighty News gjør stadig svært gode monteløp og skal også regnes tidlig her. 8 Neon er jevn og sikker, det trekker alltid opp. 10 Tiny Dancer og 7 Magic Prince er aktuelle på videre gardering.
Rangering V5-1: A: 4 B: 2-9-8-7-11 C: 6-1-5-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Bjørn Steinseth har fått fin skikk på franske 5 Ubert Mourotais som nesten rakk igjen gode Seargant Silk sist på Biri etter en forrykende avslutning. Viste da at seieren tredje sist ikke var noe blaff. De tøffeste konkurrentene står i dårlige spor, og selv om ikke Dorenzo-vallaken kan utnytte sporet setter vi ham først.

Strålende fra dødens sist var 12 Lass Labero som så ut til å ha kontroll på begivenhetene allerede 500 meter fra mål. Erik Killingmos flotte vallak etter Jag De Bellout må nok gjøre grovjobben selv herfra, men det har han vist at han tåler ved flere anledninger. 8 Waldemar M.M. var positiv i norgesdebuten fra et dårlig startspor. Kolnes-traveren har igjen vært uheldig i sportrekningen, men viste emne sist. Kapasitet er det uten tvil i 10 Windsong som kommer ut etter fire måneders pause. Har vunnet fra dødens tidligere og kan gjøre det igjen.

2 Laptop Broline gikk sitt første løp etter fem måneders pause på Ørebro sist. Fra spor to med Tom Erik Solberg som makker skal hoppa krysses. 11 Banker Fly var ingen stjerne i regi Johan Herbjørn Undem, nå er det Sigbjørn Kolnes som skal få fart på den fintstammede fireåringen. 7 Ringo Star M. er enda mer toppstammet, men har skuffet voldsomt etter en fin innledning på karrieren.
Rangering V5-3: A: 5 B: 12-8-10-2 C: 11-7-4 D: 9-3-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Vi synes tre hester skiller seg litt ut av mengden i dette fine kaldblodsløpet. All den tid både 1 H.G. Imar og 4 Egge Odin ikke har sin beste del de siste 100 metrene av et travløp, setter vi sluggeren 10 Hvalstad Hugin først. Som har vunnet to av sine tre siste og tildels imponert. Hvalstad Hugin tåler å gå mer enn en bit og kan ta alle på styrken her.

1 H.G. Imar er den trolige tethesten (om ikke Eldpia løser som en katapult). Lome Elden-sønnen holdt bra sist til andre, men burde vel strengt tatt vunnet. 4 Egge Odin så ut til å gå mot en V75-seier på Klosterskogen nest sist, men ga seg urovekkende mye siste 100 og endte helt nede på sjetteplass. Sist fightet han bra fra dødens.

Vi står på disse tre vel vitende om at 3 Nebbenes Helen, 2 April Spik, 9 Løset Moemi og ikke minst 6 Eldpia kan vinne med full klaff.
Rangering V5-4/DD-1: A: 10 B: 1-4 C: 3-2-9-6-11-7 D: 5

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Veldig fine forutsetninger motstandsmessig for 7 Petter Rags som har støtt på betydelig bedre hester enn dette de siste månedene. Men spor sju på raske sprinter er naturligvis litt skummelt, det kan bli vingelrisk og game over. Petter Rags tåler dog å gjøre en bit selv og ringreven Hans Petter Tholfsen tar sjelden turen til Bjerke for moro skyld.

1 Olivia Fair er havnet i trening hos flinke Per Gottling og spor en er naturligvis helt perfekt. Hoppa vant fire ganger i fjor og tjente nesten 120 000 kroner og kan utmerket godt vinne i debuten for Gottling. 3 Callistoga U.S. har vunnet i Norge før og kan selvsagt vinne igjen fra et flott startspor.

Vi syns disse tre skiller seg noe ut, men tar også med 11 Qpid (klart bedre enn raden), 5 Dornenkønig (vil trave feilfritt, men kapasiteten er stor) og 6 Racing Mercedes (som har en den inne) på vårt største forslag.
Rangering V5-5/DD-2: A: 7 B: 1-3 C: 11-5-6 D: 12-8-4-2-9-10