Gå til sidens hovedinnhold

Ny VM-suksess for Hansen

Pokerlegenden Thor Hansen er klar for nok en VM-finale.

Tidligere denne uka endte Norges mest meritterte pokerspiller på fjerdeplass i $5.000 Limit Hold'em. Det ga en utbetaling på 567.000 kroner.

Nå er han klar for nok et finalebord. Denne gang handler det om $3.000 Seven Card Stud High/Low.

- En legende
- Thor Hansen viser igjen at de gamle er eldst. Jeg håper noen av oss unge norske pokerspillere en gang kan komme opp på hans nivå. Han er en legende, sier tidligere europamester Sverre Krogh Sundbø til Nettavisen.

De åtte gjenværende spillerne har tatt en pause for natten (lokal tid i Las Vegas), og finalebordet starter ved midnatt norsk tid.

Hansen har 167.000 i sjetonger, mens Eli Elezra er sjetongleder med 303.000 og Scotty Nguyen har 255.000. Marshall Ragir ligger sist med sine 28.000, og må i praksis all-in med én gang spillet starter igjen.

- Det er de to chipleaderne som er tøffe. Resten er jeg ikke så redd for. Vi får se om jeg ikke kan vinne en turnering igjen, sier Thor Hansen til Nettavisen.

Han er ikke spesielt fornøyd med strukturen i turneringen. Lilleblind,.storeblind og anten (de sjetongene spillerne er tvunget til å legge i potten) er såpass høye at de fleste spillerne nesten risikerer hele turneringen hver gang de spiller en hånd.

Det blir spennende å se hvilke utslag dette vil gi når finalebordet starter.

Kjente spillere
236 spillere var med da denne turneringen - den 24. øvelsen i årets World Series of Poker - startet. Og selv om det nå bare er åtte spillere igjen, mangler det ikke på profiler.

Eli Elezra er velkjent fra tv-serien High Stakes Poker, mens Scotty Nguyen ble verdensmester i main event i 1998, og har fire VM-titler totalt. Også Dutch Boyd og David Sklansky er godt kjente pokernavn.

Førstepremien i turneringen er på cirka 1,2 millioner kroner. Hansen er garantert 85.000 kroner, som er premieutbetalingen for åttendeplassen.

Følg turneringen direkte her (ekstern lenke).

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021

Kommentarer til denne saken