RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nybakt far sendt rett hjem

Roger Federer var tilbake på tennisbanen en snau uke etter at han ble far til tvillinger, men Jeremy Chardy sendte ham rett hjem til kone og barn.
Roger Federer var tilbake på tennisbanen en snau uke etter at han ble far til tvillinger, men Jeremy Chardy sendte ham rett hjem til kone og barn. Foto: Riccardo De Luca (Ap)
Roger Federer var tilbake på tennisbanen en snau uke etter at han ble far til tvillinger, men Jeremy Chardy sendte ham rett hjem til kone og barn.

Chardy vant onsdagens kamp i Roma Masters med sifrene 1-6, 6-3, 7-6 (8-6). Federer misbrukte en matchball før franskmannen avgjorde kampen som ble spilt i en sky av støv.

– Det var frustrerende å tape på den måten. I den kraftige vinden handlet alt til slutt om et par slag, sa Federer.

Sveitseren har aldri vunnet turneringen, og det blir ingen triumf i år heller. Derimot får han mer tid sammen med kona Mirka og de nyfødte guttene. Fra før har paret tvillingdøtre.

Federer sa tirsdag at han besluttet å stille i turneringen etter å ha snakket med Mirka og fått grønt lys til å reise til Italia.

Andy Murray revansjerte fjorårets tap mot Marcel Granollers da han slo sin spanske motstander 6-2, 7-5 i en annen kamp som var preget av den kraftige vinden.

– Jeg gjorde en veldig god jobb under vanskelige forhold. Vinden og støvet påvirker måten vi kan spille. Jeg synes jeg var flink til å utnytte forholdene til min fordel, sa Murray.

I kvinneklassen vant toppseedede Serena Williams enkelt 6-2, 6-2 over tyske Andrea Petkovic, mens tredjeseedede Agnieszka Radwanska vant 6-3, 6-2 over Paola Ormaechea fra Argentina. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere