RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyberg scorer flest i gruppe D

Sist oppdatert:
Larviks Katja Nyberg er mestscorende i Champions League gruppe D. Hun har scoret 41 mål og ligger på 5. plass på scoringstoppen i årets Champions League.

Selv om det scores flest mål i Larviks gruppe, ligger tre spillere fra gruppe C på toppen av lista. Liljana Knezevic fra utslåtte Nis er lagets eneste på lista, men hun troner til gjengjeld på toppen med 49 mål. Bojana Petrovic (Slagelse) har 47 og Sladana Dronic (Hypo) har 45.

Larvik er eneste lag med tre spillere blant de 20 beste. Linn-Kristin Riegelhuth er på 12. plass med 31 mål. Hun har 29 på de tre siste kampene! Karen Brødsgaard er på 19. plass, med sine 24 nettkjenninger, i følge Larviks hjemmeside.

Det er tøff kamp om plassene i kvartfinalene. Fjorårets finalist Valencia og semifinalist Ikast er slått ut i år. Larvik er for fjerde året på rad kvalifisert for kvartfinalen. Gruppemotstander FTC Budapest vil nå kvartfinalen for femte året på rad. Jugoslaviske Buducnost Podgorica opplevde å bli slått ut i semifinalen fem år på rad i perioden 1998-2002.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere