SHAMROCK ROVERS - MOLDE 0-2:

Molde gjorde kort prosess av Shamrock Rovers hjemme på Aker Stadion forrige uke, og også denne gang kom nordmennene seirende ut.

David Datro Fofana var kanskje offside-plassert, men ivorianeren utnyttet at det ikke er VAR i Conference League da han steg til værs og stanget Molde i føringen.

Les også: Glimt imponerte. Eksperten forsto knapt det han så: – Er det mulig?!

Viaplays fotballekspert Lars Tjernås lot seg begeistre av spissens enorme spenst

– Strålende scoring av Fofana for Molde. Henger i Dublins øvre luftlag før han header inn 1-0 mot Shamrock, skriver Tjernås på sin Twitter-konto.

Også i Viaplay-studioet etter kampen ble Fofana hyllet.

– Han er en spiller Molde selger for minst 50 millioner kroner når den tid kommer. Han er en helt enorm kraftpakke, var dommen til Pål André Helland.

Innbytter Kristian Eriksen fjernet all tvil om hvor de tre poengene ville ende opp da han doblet ledelsen drøyt 20 minutter før slutt.

Målscoreren har ikke tid til å nyte seieren, og forteller at han allerede ser frem mot toppoppgjøret mot Lilleestrøm på søndag.

– Vi jobber knallhardt for å være klare til neste kamp, så nå er det bare å nullstille hodene og fokusere på kampen til søndag, sier Eriksen.

Seieren gjør at Molde tilegnet seg tre nye poeng i jakten på avansement.

Djurgårdens seier over Jens Petter Hauges KAA Gent tidligere på dagen gjør at Molde har fått en tre poengs luke ned til belgierne, når det gjenstår to kamper av gruppespillet.

Les også: Saltnes måtte forlate banen etter tolv minutter: – Det gjør vondt å se