*Nettavisen* Sport.

Nye elleville feiringer

Foto: - (YouTube)

Islandske Stjarnan har blitt verdenskjent for sine målfeiringer. Nå viser gutta fram enda flere triks!

Oslo (ANB): Videoer av den islandske toppklubbens elleville scoringsshow har gått sin seiersgang på Youtube de siste ukene.

Det startet med den etter hvert så kjente fiskefeiringen i kampen mot Fylkir for to uker siden. Umiddelbart etter at måltyven Halldór Orri Björnsson hadde sendt laget i ledelsen med 2-1, kastet han ut et imaginært fiskesnøre og fikk raskt napp i den største laksen du noen gang har sett.

Laksen, lagkamerat Jóhann Laxdal, sprellet voldsomt da han skulle dras på land, men Björnsson klarte brasene. Og etterpå måtte selvsagt fangsten dokumenteres. Fotograf Vídir Thorvardarson fikset det.

Videoen er nå sett av langt over 1,5 millioner mennesker på Youtube.

Se fiskefeiringen her

I 1-3-tapet for KR Reykjavik i forrige uke var de islandske showgutta tilbake med en ny feiring – denne gangen som syklister. Også den vakte latter og oppmerksomhet langt utovers Islands grenser.

Se sykkelfeiringen her.

Og trodde du de ga seg med det? Neida. Gutta smir mens hjernet er varmt, og viste fram ikke mindre enn tre nye varianter da Selfoss ble slått 3-2 søndag – et av de et simulert hjerteinfarkt og en fødsel.

Se hjerteinnfarkt og fødsel her.

(ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.