*Nettavisen* Sport.

Nye gevinster på Bjerke?

Foto: Hesteguiden.com

Nesten 27 000 kroner ble innspilt under onsdagens V65 på Bjerke. Vi jakter nye gevinster under lunsjtravet torsdag. Sjekk våre V5-tips.

Onsdag ble det fullklaff under jackpotomgangen på Bjerke , der både mellomste bongen (kr 700) og systemet gikk inn med seks rette. Og siden vi kun spilte etter seks rette fikk vi dobbelt betalt og altså fire ganger seks rette. I tillegg satt Dagens Dobbel på en rekke. Totalt innspilt ble kr 26 808.

Torsdag er det sjelden fin klasse over lunsjløpene på Bjerke og det lukter store penger lang vei. Vi klemmer til med bankeren direkte og lanserer 9 Bottem Faks som lunsjens beste holdepunkt. Spillerne har foreløpig gjort hesten til andrevalg, og det gjør selvsagt bankeren enda mer spennende.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Den femårige hingsten etter Järvsøfaks har kun vunnet ett løp i 2011, men likefullt har hesten sprunget inn 117 826 kroner på femten starter. Seieren kom tredje sist da Bottem Faks kjørte seg til tet etter 400 meter og siden hadde full kontroll. Solid innsats til femte i et V75-løp nest sist. Da stod hesten i bakspor og hadde egentlig en helt feil oppgave. Sist på Bjerke holdt hesten flott til tredje i knalltøffe omgivelser i et V75-løp på sterk tid.

Bortsett fra en formtoppet 10 Grorud Silver (som ikke har fordel av bakspor) ser motstanden svært mye enklere ut denne torsdagen og distansen skal også være klart til Bottem Faks fordel. Bakspor betyr svært lite for femåringen, det er i sluttfasen han gjør løpene sine uansett. Vi stoler på velkjørende Geir Vegard Gundersen og Bottem Faks under torsdagens lunsjtrav.
Rangering V5-1: A: 9 B: 10-6 C: 11-1-8-3-7-4-5 D: 2

V5-2 - Varmblodshester 1609 meter autostart
Etter å ha skuffet voldsomt i tre strake løp, så spiller likevel fagbladet TGN banker på 3 Credit Crunch i dette løpet. Treåringen vant riktignok fjerde sist i debuten for Frode Hamre, men også i den starten la hesten av betenkelig mye mot mål. En hest som ikke viser stridsmoral kan ikke vi spille og selv om Frode Hamre atter en gang varsler utstyrsendringer, blir Credit Winner-sønnen kun en gardering for oss. Han møter i tillegg skjerpet motstand torsdag, og slik vi har lært denne hesten å kjenne må han ha ryggløp for å yte sitt beste.

Vi setter 4 Mickey's Goal først. Han har kanskje ikke fordel av sprint denne vallaken, men du verden hvor tøff han er til mål. Holder han seg på beina, tror vi han vinner. 8 Bella Chip gjorde en strålende innsats på Bjerke nest sist, der treårshoppa til Erik Bergløf til tross for tøft løp holdt til andreplass i et V65-løp. Sist gallopperte seg bort på Åby. Åttendespor bak bilen er sjelden gull, men med kun ti hester på startstreken legger vi mindre vekt på det.

9 Quillty's Wonder kommer til Bjerke med to strake Biri-seire, begge fra tet. Fungerer i følge Andre Henning Stensen klart bedre bakfra og kommer til få et veldig fint løp her. 10 Zetus skuffet muligens litt sist, men har levert fire fine løp på rad nå. 2 Per Cassa vant sist og hestene til Jens Kristian Brenne er i form om dagen, men motstanden er betydelig skjerpet nå.
Rangering V5-2: A: 4 B: 8-9-3-10 C: 2-6-7 D: 5-1

Annonse: Øivind Grøstad har kikket i sitt digitale arkiv og fant en ordentlig lekkerbisken i V5-3 på Bjerke

V5-3 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
Åtte kaldblodshester til start i den tredje avdelingen, men slett ikke lettløst. Vi setter 5 Tenoren først uten å være veldig trygge på denne litt egenrådige krabaten. Satt fast i debuten tredje sist, viste litt sviktende moral fra tet nest sist. Sist var det imidlertid litt mer kampvilje i vallaken. Bilstart er nytt for Tenoren, i likhet med de aller fleste i dette løpet, men hesten har virket fornuftig og takler trolig det greit.

Treårige 6 Egge Odin har levert tre fine løp, men må nok ha det litt servert. Har virket travsikker og stødig og håndterer helt sikker bilstart på en fin måte. 2 Odals Frøy vant uten å imponere sist og Høitomt virker ikke særlig optimistisk, men dette løpet er billig.

1 Borge Oda vinner løp når som helst, men da må hoppa til Kim Mathisen holde seg på beina hele veien. 4 Snø Eld er også egenrådig, men travsikker. 3 Knauserud Stjerne er i fremgang og kanskje ikke helt borte i et feilfritt løp.
Rangering V5-3: A: 5 B: 6-2-1 C: 4-3 D: 7-8

V5-4 - Varmblodshester 2100 meter autostart. Hoppeløp.
Øyvind Ruttenborg har ei riktig fin hoppe i 3 Alisma De Grande. To bunnsolide seire på rad nå og tåler både å gå i tet og bakfra. har vært strøket etter det siste seiersløpet, og det er alltid et usikkerhetsmoment. Fra tredjespor bærer det trolig rett til tet torsdag og den tredje strake seieren er innen rekkevidde, men hun møter noen skarpskodde konkurrenter.

Det gjelder ikke minst svenske 7 Joulin Song. Mikael J. Andersson som vant V75-løp lørdag på Färjestad, tar garantert ikke turen fra Karlstad for moro skyld og holder denne dama seg på beina kan hun utfordre favoritten. Meget bra til annenplass på Färjestad nest sist, men hoppa er slett ikke travsikker.

12 Pina Colada gjorde en praktfull opphenting etter galopp på Jarlsberg tredje sist. Treårshoppa til Erik Bergløf har vært matchet mot gode hester i Sverige, men fra spor tolv må det bli tempo på løpet for at hoppa skal gjøre seg gjeldende. 10 Lois Lane gjorde et strålende løp fra dødens på Momarken forrige mandag og klarte nesten å ta i mot King Of Friday da. Fra fine startspor er både 1 Shadow Of The Wind (viser form nå) og 2 Carina Pride (trener fint) i det minste trippelaktuelle.
Rangering V5-4: A: 3 B: 7-12-10 C: 1-2-8-5-9 D: 4-6-11

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester 1609 meter autostart
3 Yvana R. må bli førstevalget i V5-finalen. Hoppa til Sigbjørn Kolnes er i kanonform og selv om hun gjerne må ha det litt servert, kan dette bli helt riktig for datteren til Gidde Palema fra et utmerket startspor.

Fra Sigbjørn Kolnes stall kommer også 5 Sno Long Boys som er en het tetkandidat her. Angus Hall-sønnen har imidlertid ikke vist allverden til form i det siste og er trolig avhengig av litt tempodemping i front om han skal holde helt inn fra tetposisjonen. 7 Global Knight er helt klart blant de bedre på kapasitet i dette feltet, men fra et krevende startspor kan det bli hva som helst. Trener og kusk Mikael J. Andersson varsler full pepper fra start.

9 Dazzling Lionel og 10 Duchess of Wishes kan begge nyte godt av eventuelt hardkjør i front og kan begge dukke opp i seiersstriden. De som har råd dekker dette løpet fullt ut, det er ikke utenkelig med en smell her.
Rangering V5-5: A: 3 B: 5-7-9 C: 10-6-1-2-4-11-12-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.