Nye gevinster?

Foto: hesteguiden.com

Sportspill har spilt inn rundt 23 000 kroner på foreslåtte spill siden mandag, og i lunsjen i Boden i Sverige i dag vil vi ha mer!

14.03.13 11:43

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de norske spillerne, og det hele fyres av med lunsjtrav til Bjerke her på berget og i Boden på den andre siden av kjølen.

Les også:Plikter å vinne?
Les også:Rocky med knockout direkte!

På kvelden har spillerene en dobbel V5-omgang til Bergen travpark her hjemme samt en V65-omgang til Åby i Sverige å bryne seg på, og vi på Sportspill har som vanlig tips til alle baner.

Sportspill har hatt en strålende uke på tipsene så langt, og etter at vi spilte inn rundt 18 000 kroner på våre foreslåtte spill på mandag og tirsdag, fortsatte suksessen på onsdag. Vi måtte nøye oss med fem rette i V65-spillet, men i DD og V5-spillet ble det nye flotte gevinster.

Totalt spilte vi inn nye 4 755 kroner i de to spilleformene, og de som spilte DD-forslaget på 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut meget pene 1 878 kroner! Det er nye sjanser til gevinster i dag, og da sier Sportspill lykke til med spillet!

I lunsjen i Boden i spiller vi 4 Qubic Svarten i V4-1 som har gjort to solide innsatser etter lang pause, og sist trodde Søderholm at han skulle vinne ut mot oppløpet (ble sølv på 30.2 full vei). Nå har han fått to tette løp i kroppen, og han skal da være mer spenstig til dette løpet.

Han står 20 meter bedre inne i løpet kontra sin verste konkurrent 6 Lyckelds Elrigo som han møtte i nederlaget sist, og da skal det være klar fordel våre banker. Banen på Umåker sist var ikke til fordel for Polar Svarten–sønnen, men i dag blir det fin bane.

Innleveringsfrister Boden
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
Vi synes 9 Walter Bishop i V4-2 er en traver som er i riktig fin utvikling, og han er spillbar i dag. Sist var han ute i et tøft V75 selskap, og der gjorde han en bra innsats til fjerde. Fill V–sønnen har kun 12 starter bak seg i karrieren, og da må vi forvente at han må jobbe seg litt inn i grunnlagene.

Selv om han ikke har noe spesielt bra rekord i forhold til de hestene han møter i dag, så er vi ikke i tvil om at Walter Bishop matcher dem. Han kan senke rekorden mye, og han står spennende til med tanke på et smygløp. Blir det litt tempo på løpet som det lukter på forhånd med startraske hester i første rekke, tror vi Maria Bodins gode traver kan spurte inn til seier.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.