Gå til sidens hovedinnhold

Nye klubber følger Bernier

Tromsø-spilleren Patrice Bernier følges av flere danske klubber. Både AGF og Brøndby skal være interesserte.

- Jeg har tidligere hørt om interesse fra danske klubber, men ikke i det siste. Jeg vet at noen var på tribunen på søndag, men jeg har ikke snakket med dem, sier Bernier til nettstedet bold.dk.

Bernier, som scoret to flotte mål mot Rosenborg da Tromsø tapte 4-3 på Lerkendal, påpeker samtidig at han trives godt i Tromsø.

- Jeg har hatt det fint her i Tromsø, men nå vil jeg gjerne på et nytt eventyr i et nytt land. Den danske serien er god og det blir spilt fin fotball der. Jeg tror den danske livstilen passer meg bra, så jeg er absolutt interessert hvis en dansk klubb melder seg.

- Alle vil selvfølgelig spille for et lag som kjemper om Uefa-cup eller Champions League, men som fotballspiller må man ikke være alt for kresen, sier den 27 år gamle midtbanespilleren.

Klubbene som skal være blant de interesserte er ifølge nettstedet AGF og Brøndby. Tidligere har kanadieren blitt linket til danske AaB.

PS! Bernier tråkket over under onsdagens trening, men skaden var ikke så ille som fryktet. Kanadieren spiller trolig søndagens kamp mot Fredrikstad.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien