Det har gått hardt for seg i timene før Europa League-oppgjøret mellom Real Sociedad og AS Roma.

Ifølge den italienske avisen Corriere dello Sport oppstod det først sammenstøt mellom den spanske fansen og politiet og deretter mellom Roma-fansen og La Real-fansen.

Real Sociedad-supportere skal ha angrepet busser med Roma-fans da de ankom området i nærheten av stadion i San Sebastian.

Videoklipp i sosiale medier viser at det kastes stoler og flasker mot bussene.

Situasjonen skal nå være under kontroll, men beredskapen beskrives som veldig høy.

José Mourinhos menn vant det første oppgjøret 2-0 og håper å avansere til kvartfinale med et godt resultat torsdag kveld.

Alexander Sørloth starter oppgjøret på topp for Real Sociedad.

Onsdag var det opptøyer i Napoli i forbindelse med Champions League-kampen mellom Napoli og Eintracht Frankfurt.

Tre tyske fotballsupportere og fem lokale ble pågrepet etter sammenstøt med politiet.

Seks politibetjenter ble skadd i opptøyene, som foregikk flere steder i byen og over mange timer onsdag. De åtte pågrepne personene er ilagt utestengelser fra Napolis stadion i perioder fra fem til åtte år, opplyser politiet.

Politiet brukte tåregass mot fotballpøbler som kastet flasker, stoler, bluss og andre gjenstander mot dem. Både busser som skulle frakte Eintracht-tilhengere i trygghet, og den tyske klubbens lagbuss, ble angrepet av Napoli-fans.

Bråket startet tilsynelatende da flere hundre Eintracht-supportere, som hadde dratt til Napoli mot lokale myndigheters vilje, drev hærverk og var voldelige mot politiet i sentrum av byen.

Italias innenriksdepartement hadde før kampen nektet Napoli å selge billetter til innbyggere i Frankfurt som følge av scenene som utspilte seg da lagene møttes i den tyske byen i februar.

Da ble 36 personer pågrepet av politiet etter å ha vært involvert i slåsskamper mellom supportergrupperingene.

Napoli vant selve fotballkampen 3-0 og gikk videre til mesterligaens kvartfinale med 5-0-seier sammenlagt.