Gå til sidens hovedinnhold

Nye priser til Mol og Sørum, gjorde nærmest rent bord

Suksessduoen Anders Mol og Christian Sørum fikk torsdag to nye priser for sine prestasjoner på sandvolleyballbanen i 2019.

Tidligere denne uken ble Anders Mol kåret til årets sandvolleyballspiller for annet år på rad. 22-åringen fikk også prisen som den beste offensive spilleren.

Torsdag fortsatte prisdrysset da utfallet av de to siste kåringene i verdensserien ble offentliggjort. Anders Sørum fikk ikke overraskende prisen som beste blokker, mens makker Sørum ble beste forsvarer.

Dermed har den norske duoen tatt fire av de fem prisene som er utdelt etter årets sesong.

– Det er veldig stas å få denne prisen. Det er spillerne som har stemt meg fram, sammen med trenere og dommere, noe som gjør det enda mer spesielt. Det er kjempekult, sa Mol til NTB etter at han ble kåret til årets spiller.

Sammen med Christian Sørum vant han åtte turneringer i 2019. I tillegg tok det norske paret sitt andre strake EM-gull og VM-bronse i Tyskland. Den norske duoen har vist klasse i sanden, og de råsterke resultatene har også sendt dem til topps på verdensrankingen.

Mol og Sørum kan trygt kalles et norsk gullhåp under neste års sommer-OL i Tokyo.

Også i fjor forsynte Mol seg grovt av premiefatet under prisutdelingen. I tillegg til å bli kåret til årets spiller i verdensserien, fikk han også prisen som beste blokkspiller og beste offensive spiller.

I oktober vant pappa og trener Kåre Mol prisen som årets europeiske trener i sandvolleyball.

(©NTB)

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken