Se den voldelige hendelsen øverst i saken.

Ikke lenge etter dommeren blåste av onsdagens 0-0-oppgjør mellom Angers og Marseille i Ligue 1 stormet en gruppe Marseille-supportere banen for å konfrontere Angers-supportere.

Supporterne barket sammen bak det ene målet på Raymond Kopa stadion og det brøt ut en skikkelig slåsskamp. Sikkerhetsvakter var raskt på plass for å prøve å roe ned opptøyene, i tillegg ba speakeren på stadion supporterne innstendig om å holde seg rolige. Etter hvert roet situasjonen seg ned.

Les også: PSG vant etter ellevilt overtidsdrama: - Det var da voldsomt

- Dumhet

Supportergruppene skal ha barket sammen etter at fyrverkeri ble kastet i retning de to supportergruppene under kampen. Ifølge RMC Sport ble gjenstander på stadionet ødelagt.

- Jeg føler spesielt en stor sorg. Det er bare idioti fra de som begår slike handlinger. Vi føler det har vært provokasjoner fra Angers-tribunen. Det har blitt kastet fyrverkeri. Marseille-supporterne svarte. Dessverre er dette et klassisk mønster. Det er dumt fra begge sider, sier Marseilles kommunikasjonsdirektør Jaques Cardoze etter hendelsen.

RMC skriver også at Marseille før kampen kom med en advarsel om at det så ut til å være for enkelt for supportere å ta seg ut på banen.

Les også: Ander Herrera overrasker i Frankrike: - Oppsiktsvekkende

Flere hendelser på kort tid

Dette er tredje gangen på bare én måned at supportere i Ligue 1 har skapt kaos etter å ha tatt seg inn på banen og laget opptøyer. Det første tilfellet var i kampen mellom Nice og Marseille i slutten av august.

Da invaderte Nice sine supportere banen etter at Marseilles Dimitri Payet kastet en flaske mot fansen. Det ble flere sammenstøt mellom spillere og supportere, og det endte med at Marseille-spillerne nektet å spille ferdig kampen.

Les også: Lens straffes strengt etter skandalescener

I etterkant ble Nice trukket to poeng, i tillegg til at de måtte spille neste hjemmekamp uten tilskuere. Kampen mellom Marseille og Nice spilles på nytt 27. oktober.

På lørdag var det supporterne til Lens og Lille som lagde kaos da Lens-supporterne tok seg inn på banen i pausen for å konfrontere Lille-fansen.

Kampen ble stoppet i en halvtime grunnet situasjonen. Lens har i ettertid blitt straffet med at de må spille de to neste hjemmekampene sine for tomme tribuner.

Til helga er det ny runde med Ligue 1. Alle kampene ser du hos Nettavisen, blant annet PSGs kamp mot Montpellier på lørdag.