Gå til sidens hovedinnhold

”Nye” Skeid tapte mot Frigg

Flere ferske Skeid-spillere fikk sjansen da Skeid tapte årets første treningskamp mot Frigg.

NORDRE ÅSEN: Over femti Skeid-okser hadde trosset vinterkulda og møtt opp på Nordre Åsen for å heie fram rødtrøyene til seier.

Etter forrige sesongs nedrykk har det vært flere utskiftninger i Skeid-troppen. Flere spillere har forlatt laget, men før kampen ble det annonsert om hele sju nye spillere som har knyttet seg til laget fra Torshov.Med andre ord var det knyttet stor spenning til hvordan laget skulle framstå mot andredivisjonslaget Frigg.

Tøff start

Det startet jevnt, og etter snaue ti minutter med spill hadde begge lag hatt hver sin store sjanse. Martin Vethe var tilbake i midtforsvaret til Skeid etter noen sesonger i nettopp Frigg, og hadde god kontroll på sine gamle lagkamerater.

- Det er godt å ha tilbake Vethe. Han er en robust midtstopper og ny kaptein for sesongen. Han blir nok viktig i tredje divisjon, sier hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold.

Utover omgangen tok Frigg kommandoen, og det var også fortjent da de tok føringen etter klabb og babb i Skeid-feltet. Rett før pause scoret Frigg sitt andre for dagen etter en skikkelig suser fra om lag tjuemeters hold.

LES OGSÅ: Skeid hentet måltyv

Ungguttene fikk sjansen

Med 25 minutter igjen av andreomgang ble hele midtbanen og angrepet til Skeid erstattet av spillere fra juniorstallen. Fra dette punktet og ut var det hjemmelaget som styrte kampen.

Et småstresset Frigg begynte å gjøre enkle feil, og unggutten Dreni Ademaj fikk æren av å redusere til 2-1 etter brudd på Friggs banehalvdel.

Men til tross for et stort Skeid-press i sluttminuttene, maktet ikke hjemmelaget å utligne. På tampen av omgangen fikk Frigg fikk muligheten til å punktere kampen fra straffemerket, men straffeskytteren skjøt svakt noen meter utenfor mål.

Fornøyd trener

Til tross for tap var hovedtrener Hansen Wold ganske fornøyd med hvordan laget framsto.

- Flere av ungguttene viste seg fram, og med dem på banen vant vi faktisk andreomgang. Det er et nytt lag med flere spillere som må bli kjent med hverandre, og dette er bare trening for oss. Vi kommer til å bli bedre for hver kamp, sier Skeid-treneren.

Han avslørte også at det muligens blir enda flere nye fjes å se på Nordre Åsen.

- I dag hadde vi med to spillere på prøvespill, og jeg utelukker ikke at det blir flere nye spillere som får sjansen fram mot seriestart, avslutter Hansen Wold.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler