RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Nye» Stavanger imponerte

Sist oppdatert:
Stavanger Håndball ble tappet for spillere i løpet av forrige sesong. I helgen imponerte den nye og ungdommelige utgaven av gildeserielaget.

Kjetil Strand, Ole Erevik, Jarle Rykkje og Trond Førde Eriksen er bare fire av spillerne som forsvant fra Stavanger Håndball i løpet av forrige sesong.

Dårlig økonomi gjorde at klubben måtte gi slipp på sine største stjerner og forsøke å bygge opp et nytt lag.

I helgen imponerte «nye» Stavanger. I en turnering i Nøvling i Danmark slo de seriefavoritt Sandefjord, og hadde det danske topplaget Bjerringbro, med både Strand og Rykkje, i kne.

- Det var spesielt å måtte gi juling til spillere jeg er kamerater med. Mange av dem har jeg mye kontakt med fortsatt. Det gikk bedre etter hvert, særlig i 2.omgang, men da vi lå under med sju mål, var jeg på vei ut av hallen. Det hadde vært noe særlig å tape mot Stavanger, sier Kjetil Strand til Stavanger Aftenblad.

Bjerringbro vant kampen til slutt 30-28.

Spesielt imponerte purunge Erik Bjørnsen. Fra å spille for Stavangers tredjelag forrige sesong, ble han toppscorer med seks mål mot Strand & co.

- Stavanger har mange gode unggutter. Særlig han høye, lyse. Erik Bjørnsen, ja. Han gjorde det enkelt og greit og satte ballene i mål, sier Strand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere