RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye V5-seirer til Buller'n?

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Trond "Buller'n" Anderssen leder vintercupen for trenere på Biri. I kveld har han mulighet til å konsolidere stillingen. Les våre tips og spill her.

Her finner du våre tips til V5A på Biri.

Her finner du tipsene til V5B.

Biri travbane arrangerer en vintercup for trenere som går frem til og med april. Så langt leder Trond "Buller'n" Anderssen denne cupen, og også i kveld har han flere vinnersjanser. Både Prestige November og Sweet Cocktail blir favoritter i sine løp.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Ellers er det flere spennende spilleløp, og et par av disse virker meget åpne. Som bankere bruker vi to toppstammede hopper.

Av våre favoritter er det forskjellige kusker som sitter opp bak disse, og vi tror seirene kan bli jevnt fordelt blant de tobeinte i kveld.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere