RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye van Nistelrooy-spekulasjoner

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
- Ruud van Nistelrooy er en spiller alle lag vil ha. Også Real Madrid, sier Reals sportssjef, Jorge Valdano. Fredag fortsatte spekulasjonene rundt Manchester Uniteds-spissens fremtid med forsterket styrke.

Van Nistelrooy har den siste uka blitt koblet til en overgang til Real Madrid og Barcelona. Fredag skriver flere aviser at en overgang er enda nærmere enn før.

Konkurrerer
Ifølge AFP skriver flere aviser at Real Madrid-president Florentino Perez er enig med van Nistelrooys agent, Roger Linse. Samtidig hevdes det at Barcelona har bedt trener Frank Rijkaard og klubbens nederlandske spillere om å forsøke å overtale spissen til å reise dit.

Perez skal ha møtt Linse etter å ha funnet ut at Barcelona allerede hadde vært i samtaler med ham. Torsdag kveld uttalte også Real Madrids sportssjef seg:

- En spiller som Ruud van Nistelrooy er god nok for alle verdens lag. Også Real Madrid. Jeg spør deg – hvem er det som ikke ville hatt ham?, sa Valdano.

Det dempet ikke akkurat ryktene.

Van Nistelrooy underskrev nylig en fireårskontrakt med United, men skal i det siste ha vært i flere konfrontasjoner med Ferguson.

- Bare én vinner
Dwight Yorke, tidligere spiss i United, tror van Nistelrooys United-karriere henger i en tynn tråd hvis avisenes historier har noe som helst sant i seg.

- Hvis du noen gang ryker uklar med Alex Ferguson, så er det bare én vinner. Enten blir ting gjort på hans måte, eller så blir de ikke gjort, sier Yorke til BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere