Gå til sidens hovedinnhold

Nyheten Liverpool-fansen ikke vil høre

Må klare seg uten stjernespiller Philippe Coutinho i mange uker.

(ANB): Den lille brasilianeren pådro seg en skulderskade i mandagens ligakamp mot Swansea – og måtte forlate banen tidlig i andre omgang. Unggutten hadde tydelig store smerter, men etter kampen sa manager Brendan Rodgers at han var positiv med hensyn til skadens omfang.

Like lystig var nok ikke samme mann da Coutinho hadde vært gjennom nye undersøkelser onsdag. I kjølvannet av dem kom det nemlig nedslående nyheter for de røde.

På sine egne nettsider bekrefter Liverpool at Coutinho må gjennom et kirurgisk inngrep for å stabilisere skadestedet – hvilket betyr at brasilianeren må belage seg på mange uker på sidelinjen.

«Liverpool håper å ha 21-åringen tilbake i spill mot slutten av oktober», heter det i meldingen fra klubben.

Det betyr i så fall at Coutinho går glipp av minimum fire ligakamper. Kanskje blir oppholdet enda lenger.

Midtbanespillerens skade oppsto da han støtte sammen med Swansea-stopper Ashley Williams under mandagens kamp på Liberty Stadium.

Trøsten for de røde er at Luis Suarez snart er kampklar. Uruguyaneren har vært utestengt i sesonginnledningen for å ha satt tennene i Chelseas Branislav Ivanovic mot slutten av forrige sesong. Til neste helgs bortekamp mot Sunderland er han imidlertid aktuell. (ANB)

Kommentarer til denne saken