Gå til sidens hovedinnhold

Nykänen i ny skandale

Matti Nykänens liv har vært fullt av skandaler siden han la opp som topp-hopper. Nå er han i hardt vær igjen.

Østerriksk politi måtte gripe inn da Nykänen mishandlet sin samboer på et hotell i Salzburg nylig. Den finske avisen Ilta-Sanomat skriver at kjærestene begynte å krangle under hotellbesøket natt til lørdag.

PR-turne
Nykänen er i Østerrike for å markedsføre sin nye bok, «Hilsen fra helvete», under hoppuka. Men PR-turneen fikk den verst tenkelige starten. Allerede første kvelden begynte Nykänen og samboeren å krangle.

- De lagde et fryktelig uvesen. Ved midnatt ringte hotelleierne til meg og sa at jeg måtte få fjernet Matti og Mervi fra hotellet, hvis ikke skulle de ringe politiet, sier den østerrikske redaktøren Egon Theiner, som har skrevet Nykänens bok, til den finske avisen.

Planla nytt bryllup
Til slutt kom politiet til hotellet. Ifølge Theiner hadde Nykänens samboer blant annet skader i ansiktet. Hun reiste straks hjem til Finland – alene og uten sin forlovelsesring.

Matti og Mervi har tidligere vært gift, og planla et nytt bryllup.

- Matti er en herlig mann når han er edru og fryktelig når han er full, sier Mervi. Hun sier at Matti kan få komme hjem til henne i luksusvillaen i Nokia, bare han er edru.

Nykänen blir i Østerrike inntil videre.

Reklame

Best i test påskeegg 2021