RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Nytt Boro-mareritt for Mourinho

Sist oppdatert:
Riverside Stadium er i ferd med å bli Jose Mourinhos mareritt-arena. Akkurat som i fjor (0-3) røk Chelsea på nederlag borte mot Middlesbrough.

MIDDLESBROUGH - CHELSEA 2-1: Chelsea fikk den i trynet slik de selv har gitt den til mange lag: I kampens siste spilleminutt dundret innbytter Mark Viduka inn 2-1-målet som ga rundens store sensasjon - og påførte de regjerende ligamestrene tap allerede i ligarunde nummer to.

Tvunget bakover

Etter en 1. omgang der Chelsea så ut til å ha fullstendig kontroll etter Andreiy Sjevtsjenkos tidlige ledelsesmål, kom Boro mer og mer på offensiven i 2. omgang.

Innbyttet av australske Viduka satte ordentlig fart på sakene, og det var kaotiske tilstander i Chelseas midtforsvar mot slutten.

Likevel kom de blå på noen farlige overganger, og Sjevtsjenko viste hvorfor mange anser han som verdens beste spiss. Han var nære på å gjøre 2-0 ved et par anledninger. Det samme var Frank Lampard, som nikket i tverrliggeren.

Sjokkert Mourinho

Men ti minutter før slutt fikk midtstopper Emanuel Pogatetz stå merkelig alene midt i feltet, og han takket med å stange inn 1-1. Mourinho prøvde å svare med et offensivt bytte, Shaun Wright-Phillips for Claude Makelele. Men i det 90. minutt sto Chelsea-manageren merkelig stille på sidelinjen etter at Viduka ryddet plass i feltet og styrte inn 2-1.

- Jeg er ikke skuffet. Jeg blir skuffet når vi fortjener å vinne og ikke gjør det. I dag fortjente vi ikke å vinne, sa Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Sammen med Yakubu var Viduka en håndfull for mye for vanligvis solide John Terry & Co. i Chelsea-forsvaret.

Dermed ble det ingen revansje for det forsmedelige 0-3-tapet Chelsea ble påført samme sted i fjor. Nå lurer nok Mourinho på hvor god form spillerne hans egentlig er i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere