Gå til sidens hovedinnhold

Nytt bud på Modric

Chelsea øker budet til 30 millioner pund.

Søndag bekreftet Tottenham-manager Harry Redknapp at Luka Modric ikke vil være en del av troppen som møter Manchester United mandag.

- Det er vanskelig for oss. Han er ikke med mot United. Han har et lite problem med lysken, men ikke verre enn at han kunne spilt. For øyeblikket er imidlertid ikke hodet hans på rett sted, sier Redknapp ifølge The Telegraph.

Håpet Mata var nok
Kroaten har ifølge The Telegraph fortalt venner at han ikke kan fortsette i Tottenham og skal være rasende på klubben som ikke vil gå inn i forhandlinger med Chelsea.

Overgangssagaen forventes å intensiveres de neste dagene, til tross for at Tottenhams styreformann Daniel Levy ikke ønsker å selge midtbaneeleganten.

Søndag ble det klart at Juan Mata går til Chelsea for 27 millioner pund. Redknapp håpet at det ville roe ned interessen for Modric.

Ifølge The Telegraph er det ikke tilfelle og Spurs må kjempe hardt for å beholde 25-åringen på White Hart Lane.

Nytt bud
- Levy har sagt at han ikke er til salgs. Han har bestemt seg, uansett hva prisen er. Her om dagen tenkte jeg at det kanskje var best å selge ham om han ikke ønsker å være her, men styreformannen har bestemt seg for ikke å selge, sier Redknapp.

Tottenham avslo Chelseas to første bud på henholdsvis 22 og 27 millioner pund.

Nå venter Chelsea på svar etter å ha lagt 30 millioner på bordet for den misfornøyde kroaten.

Et avslag vil trolig øke frustrasjonen hos Modric, som ikke ønsker å spille for Tottenham igjen.

Tottenham møter Manchester United på Old Trafford mandag kveld.

HTML EMBED
Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken