RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt Crosby-show

Sist oppdatert:
19 år gamle Sidney Crosby har gjort ti poeng på to kamper i verdens tøffeste hockeyliga.

PITTSBURGH - NY ISLANDERS 7-4: Pittsburgh Penguins håpet og trodde at de skulle få en veldig, veldig god spiller da de draftet Sidney Crosby i 2005.

Men at han skulle bli så god så fort, var det få i klubben som våget å tro. Vel, det er snart jul - og i Pittsburgh fremstår Sidney Crosby som julenissen akkurat nå.

I forrige match gjorde han seks poeng mot Philadelphia Flyers da Penguins vant 8-4. Natt til lørdag gjorde han fire poeng da Penguins vant 7-4 over New York Islanders.

Og det var ikke andreassist, heller. Crosby hadde direkte målgivende pasning til tre av målene, og satte selv inn 2-1-målet.

Ikke så rart at ekspertene allerede har begynt å kalle ham verdens beste spiller. De får støtte av Ryan Malone, som gikk målløs av isen i sine 11 første kamper denne sesongen. I de to siste har han scoret fire mål - inkludert tre mot Islanders.

- Sid slo noen herlige pasninger på alle tre målene mine, konstaterte Malone overfor AP.

Seieren over Islanders var ekstra viktig ettersom lagene spiller i samme divisjon, Atlantic, i NHLs østre avdeling. Penguins passerte Islanders og har nå bare ett poeng opp til New Jersey og fem poeng opp til New York Rangers.

Les om Patrick Thoresens kamp for Edmonton Oilers mot Colorado Avalanche her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere