RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt ess til Koppinen

Sist oppdatert:
Med solid stopperspill og en perle av et mål, skaffet Miika Koppinen et nytt ess i de pågående forhandlingene med Rosenborg.

(Trykk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG-FREDRIKSTAD 1-1: (spillerbørs og kampfakta)

- Blir vi enige om en ny kontrakt, fortsetter jeg i klubben. Så enkelt er det, sier RBK-stopperen. Han legger ikke skjul på at den pågående diskusjonen om hans fotballframtid begynner å tære på tålmodigheten. Like klar er han på at de kravene han har lagt på bordet til Rune Bratseth, ikke er større enn at de bør kunne innfris.

SE KAMPENS MÅL:

1-0 Miika Koppinen
1-1 Tarik Elyounoussi

- Det er opp til ledelsen å bestemme om de vil ha meg med på laget eller ikke også neste sesong. De vet hva som skal til, sier en litt oppgitt Koppinen, etter nok en gang å ha vært blant trøndernes aller beste spillere.

Tafatte
- Det er selvfølgelig artig både å spille bra og score mål, men hva hjelper det når vi mister to nye poeng. Utilgivelig å kaste bort nærmere et tosifret antall målsjanser. Vi er altfor puslete innenfor motstanderens 16-meter. Det er rett og slett ille, slår han fast, og skynder seg å legge til:

- Like ille er det at vi slipper inn mål mot et lag som så å si ikke produserer noen verdens ting, sier Koppinen – en oppsummering Knut Tørum slutter seg til.

- Dette var svært skuffende. Vi gir Fredrikstad ett poeng i en kamp vi styrer i 85 minutter, sier RBK-treneren, som mener det er to grunner til at det kun ble uavgjort mot østfoldingene:

- Vi er ganske enkelt udyktige foran mål. I tillegg er guttene alt for tafatte i starten på andre omgang. Straffen for det er et unødvendig baklengsmål, sier han, og rister oppgitt på hodet.

Hadde flaks
Mens skuffelsen ligger tykt utenpå Tørum, opptrer kollega Anders Grönhagen som om han nettopp har ledet sine elever til årets største seier.

- Jeg er skikkelig stolt over guttene. De jobbet knallhardt for dette poenget, og fortjente virkelig å få litt betalt for alt strevet. Når det er sagt, skal jeg ærlig innrømme at Rosenborg var mange hakk bedre enn oss. Spesielt i første omgang hadde vi trøbbel. Derfor gjør det så vannvittig godt å komme tilbake og ta poeng. Noen ganger skal man ha litt tur, smiler FFK-treneren, før han løper i bussen og vender nesten hjemover mot plankebyen.

Etter å ha ranet trønderne for viktige poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere