RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Vik / Nettavisen

Nytt fyllebråk på La Manga

Sist oppdatert:
Dylan MacAllister havnet i slagsmål med dørvakter på La Manga.

For en uke siden var det Lillestrøm som havnet i fyllebråk på La Manga. Bjørn Helge Riise havnet i klammeri med en engelskmann på karaoke-bar, og flere LSK-spillere blandet seg inn i bråket.

Nå har det vært nytt trøbbel for de norske Tippeliga-stjernene i den spanske solbyen.

Kranglet med dørvakter
Ifølge TV 2 Sporten havnet nemlig Lyn-spiller Dylan MacAllister (24) i trøbbel med noen vakter på Hyatt-hotellet på La Manga. Senere på kvelden ble en av Tromsøs leiebiler smadret.

- Det er riktig at det var en episode med Dylan utenfor hotellet. Det er beklagelig. Men ingen av Lyns spillere var involvert i episoden med Tromsøs leiebil. Da ville jeg fått vite det, sier Lyn-trener Henning Berg til Nordlys.no.

Avisens nettsted hevder imidlertid at Lyn-spillere kan være involvert i hærverket. Sportslig administrator i Tromsø Morten Kræmer kontaktet derfor Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann lørdag morgen før avreisen fra La Manga.

- Problemet er at ingen har sett hva som har skjedd. Men vi har anmeldt forholdet til forsikringsselskapet, sier Kræmer.

Dylan kan bli straffet
Henning Berg bekrefter at Dylan MacAllister var involvert i bråk og at han nå kan bli straffet av klubben.

- Tja, om han fikk juling vet jeg ikke helt. Det var litt krangling med noen vakter. Dylan har innrømmet at han var innbladet i noe bråk. Det er veldig beklagelig. Og vi vil vurdere om det skal få konsekvenser for ham når vi kommer tilbake til Norge, sier Berg.

Ifølge TV 2 møtte imidlertid Berg en langflat MacAllister i grøften utenfor utestedet. Da TV 2 var på stedet, var blodsporene etter slagene fortsatt synlige på alfalten.

Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere