*Nettavisen* Sport.

Nytt Goop-show på Färjestad?

Foto: hesteguiden.com

Bjørn Goop er som vanlig i hetluften på hjemmebane Färjestad og har vinnersjanse i samtlige V4-løp mandag.

13.01.14 13:15

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Sportspill har lagt bak seg en strålende helg på tipsene, og før vi går løs på en ny uke må vi oppsummere litt av det som skjedde i helgen. Kurt Leirvåg leverte strålende tips til V75-løpene i Bergen på lørdag, der tredjevalget 3 Vertigo Bjørn i V75-3 og andrevalget 1 Alsaker Fantom i V75-4 stod begge først på hans rank. Femtevalget 7 Alexandria Ås i V75-5 var hans andrevalg.

Med fjerdevalget 5 Rafolo (stod først på hans rank) som vinner i V75-6 (ledet i det aller lengste) hadde det blitt full fest (det mellomste og største V75-forslaget på Nettavisen, samt 28 andelslag inn med sju rette på Eksperten og ca 22 000 kroner tilbake på hvert av dem). Men denne måtte gi tapt for 9. valget 4 Kafka D. Uansett ble det åtte ganger fem rette på det minste V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 216) og 432 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Enda bedre gikk det for de som fulgte det mellomstore V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 405). Det forslaget inneholdt to seksere og 24 ganger fem rette og betalte tilbake kr 2 444. De som valgte å følge det største V75-forslaget (innl.pris kr 1620) kunne glede seg over at de forslaget inneholdt seks ganger seks rette og 77 ganger fem rette. Flotte 7 980 kroner tilbake betalte det forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

På Eksperten ble det fullklaff for det aller største systemet (fem andeler a kr 2000) og dette betalte tilbake 137 645 kroner). 26 andre andelslag på Eksperten (andelskost kr 100, 200, 300 og 500) betalte alle tilbake mellom 7 332 og 9600 kroner) og summa summarum ble det ca en halv million kroner innspilt på Leirvågs tips lørdag.

Festen fortsatte for Sportspill på søndag, når våre eminente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen fikk ny klaff i løpene på Täby galopp i Sverige. Det er fjerde søndagen på rad med treff og de som leverte det største V4-forslaget på Nettavisen i går (innl.pris kr 810) kunne kvittere ut meget pene 8 371 kroner. I tillegg gikk hele 16 andelslag på Eksperten på Täby inn til en utbetaling på flotte 8371 kroner hver , og totalt innspilt ble det da ca. 142 000 kroner på den arenaen. Birger og Morten har dermed landet ca en halv million kroner i gevinster på Täby de siste fire ukene.

Med samlede gevinster på ca 650 000 kroner denne helgen, er det en "våryr" travredaksjon som går løs på en ny uke.

Det er nye sjanser til gevinster denne mandagen, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Färjestad i Sverige hos Norsk Rikstoto. Til kvelden er det spill til en V64-omgang på Bollnäs på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Kurt Leirvågs favorittbane Leangen i Trondheim som gjelder, og Sportspill har selvsagt tips og spilleforslag til alle arenaer.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken
I en lurig omgång väljer jag att spika 4 Miss Beyonce (V4-2) på Lunch Dubbeln och på det minsta spelförslaget. Hon är snabb ut och håller bra klass för det här loppet. Det bör vara en bra segerchans.

Luringar
6 Interstate (V4-3) är en stark häst som nu har två lopp i kroppen, han kan skrälla rejält här.

8 Quantum Striking (V4-4) har gjort flera bra lopp och trots spåret är det ett tidigt streck.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.