RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .

Nytt håp for Frisk

Ressursgruppe skal redde den kriserammede klubben.

Ishockeyklubben Frisk Asker har hatt konkursspøkelse hengende over seg en stund, men øyner nå håp.

Klubben har utsatt sin egen frist for å redde klubben til 30. oktober, etter at en ressursgruppe har lagt frem en plan. Fristen var egentlig i dag, onsdag 12. oktober.

Ressursgruppen består av Jørgen Haga, Per Ottar Skaaret, Lars Berglund, Robert Wood og Kristian Jensen, skriver Budstikka.

– Disse presenterte en god plan og en anmodning om å utsette beslutningen for å gi mer tid til den pågående redningsaksjonen og prosessen rundt dette, opplyser styreleder i Frisk Asker Hockey, Per Christian Johansen til avisen.

Han understreker at situasjonen fortsatt er uavklart og kritisk, men styret ønsker å undersøke alle muligheter som finnes for å redde klubben, og en utsettelse av fristen var derfor nødvendig.

Frisk Asker trenger totalt å få inn rundt 1,7 millioner kroner, og har etter en kronerulling samlet rundt en halv million kroner. Men fortsatt mangler altså 1,2 millioner for at klubben med tre seriemesterskap og tre norgesmesterskap skal overleve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere