David Rebellin var i fjor tilbake på sykkelsetet for Miche-laget. Comebacket etter dopingdommen var en ubetinget suksess. Rebellin kjørte knallsterkt hele sesongen, og kronen på verket ble seieren i Tre Valli Varesine.

Det lyktes ikke 40-åringen å sikre seg en kontrakt på sykkelsportens høyeste nivå, men han skal sykle for det kroatiske laget Meridiana Kamen Guerciotti ut sesongen.

Guerciotti var i fjor andresponsor hos Miche, og det kan nok settes i sammenheng med overgangen.

Laget er basert rundt den italienske kalenderen, og kan regne med invitasjon til alle ritt i Italia som er kategori 1-løp. Det vil si endagsløp 1.1 og etapperitt 2.1. I tillegg vil de kjøre tilsvarende og mindre ritt i mellomamerika.

- Et nytt eventyr begynner med Meridiana Kamen Guerciotti-laget. Det vil bli en sesong i rødt. Rødt som i lidenskap, sinne og hjertet mitt som fremdeles vil være på veien, forteller Rebellin om signeringen, ifølge VeloNation.

Rebellin har også vært linket til Michael Rasmussens Christina Watches, men overgangen strandet da laget ikke kunne signere flere ryttere i Rebellins relativt voksne alder.

PS: Laget er det samme som gjentatte ganger prøvde å få Ricardo Riccó tilbake på landeveien.