RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele

Nytt lag ute av Cavendish-dansen

Sist oppdatert:
Belgisk avis gjør full retrett i overgangssagaen.

Gazet van Antwerpen startet en ulmebrann, da de over to sider fortalte leserne sine at «Mark Cavendish var på vei til Quick Step».

Mandag kunngjorde samme avis at så ikke er tilfelle.

- Cavendish kommer ikke til oss. Det har vært diskusjoner rundt framtiden hans, men begge parter er enige om ikke å signere noen avtale, sier deleier Bessel Kok i Quick Step til Gazet van Antwerpen.

Dermed ligger veien åpen for 26-åringens overgang til Team Sky. Dave Brailsford uttalte før helgen at «ting var komplisert» rundt overgangen, men trolig er det kun forhandlinger om bonus- og utstyrsavtaler som gjenstår før briten vender hjem.

Cavendish syklet sitt aller første ritt i regnbuetrøyen søndag, og endte til slutt på 42.-plass 1 minutt og 23 sekunder bak vinneren Greg Van Avermaet.

- Han (Cavendish) er opptatt med Sky-forhandlingene. Han tenker mer på det enn sykkelritt for tiden, uttalte en HTC-kilde til L'Équipe ifølge cyclingnews.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere