RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Nytt mareritt for Liverpool

Sist oppdatert:
John Arne Riise & Co går en knalltøff tid i møte.

Trioen Xabi Alonso, Fernando Torres og Javier Mascherano ser ut til å måtte belage seg på et nytt opphold på sidelinjen etter at de pådro seg skader i søndagens 1-1-oppgjør mot Arsenal på Anfield.

Gamle skader
For Alonsos og Torres’ del er det gamle skader som har kommet tilbake igjen. Alonso sliter med et bein i foten, mens Torres har problemer med det ene låret. Alonso haltet av banen søndag ettermiddag etter 68 minutters spill, mens Torres ble erstattet av Peter Crouch i pausen.

Og Javier Mascherano pådro seg en skade i foten.

- Kanskje er ikke Torres like ille som tidligere, men han kunne ikke jobbe så hardt som vi ønsket. Vi ønsket å ha farten hans, men den var ikke der. Han var rett og slett ikke klar. Nå må vi vente igjen, sier manager Rafael Benitez til engelsk presse.

Han mener skadene ødela for vinnersjansene mot Arsenal søndag.

God innsats
- Da vi begynte å miste spillere på grunn av skader, ble det vanskelig for oss å komme framover på banen. Det som gledet meg, var spillernes holdninger. Supporterne våre bør være glade med tanke på innsatsen spillerne la for dagen mot et så godt lag som Arsenal, sier den spanske sjefen.

Benitez mener det er for tidlig å si noe om hvem som vinner ligaen.

- Vi er seks poeng bak, og det er lenge igjen, mener han.

Her er tabellen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere