Nytt nederlag for Fredrikstad

Foto: SCANPIX

Fredrikstad fortsetter å gjøre det svakt i treningskampene. Onsdag ble det 0-1-tap for 1. divisjonslaget Skeid i Vallhall.

11.02.04 21:14

Nederlaget kommer etter treningstap også for Start og Mandalskameratene. Eliteserieaktuelle Stian Theting (Sogndal og Bodø/Glimt) satte inn Skeids mål på overtid mot nyopprykkede Fredrikstad.

Konflikten gravlagt
De svake treningsresultatene har ført til kritikk fra spillerne mot trener Knut Torbjørn Eggen. Ifølge sportslig leder Harry Hansen er denne saken nå ute av verden.

– Det var ikke snakk om noen murring mot treneren, men spillerne må forstå at det de sier vil bli tatt opp i mediene. Og det er bra, det ville vært verre om ikke mediene brydde seg om oss. Spillerne har beklaget seg overfor Knut Torbjørn, og denne saken er ute av verden, sier Hansen til NTB.

Flere elitetap
I en annen treningskamp onsdag tapte Molde 1-3 for svenske Sundsvall i Abrahallen. Magne Hoseth scoret Moldes mål på straffe, mens norske Tommy Bergersen scoret ett av Sundsvalls mål.

Også et tredje eliteserielag, Stabæk, tapte onsdag. 1. divisjonslaget Raufoss vant 1-0 etter scoring av Harald Lødemel før pause.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.