RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt nei til Tromsø

Sist oppdatert:
Aalesund-kaptein Christian Steen (28) takket lørdag nok en gang nei til Tromsø.

Steen hadde fredag formiddag mer eller mindre bestemt seg for å bli Tromsøs-spiller, og fortalte avisen Nordlys at det gikk mot en avtale. Lørdag klokken 12.00 takket han likevel nei. Dette for andre gang på drøye to måneder.

- Jeg har akkurat snakket med Christian, og han takket nei. Jeg ble ikke overrasket etter den utviklingen saken tok utover fredagen. Også vi trodde vi var nær en avtale. Men i dette gamet er det mange påvirkningskrefter. Det dukker hele tida opp agenter med ting som kan forandre bildet, sier Tromsøs sportlige leder, Steinar Nilsen til Nordlys.

Trolig er det drømmen om spill i utlandet som er årsaken til Steens nei til Tromsø lørdag formiddag. Steen selv var ikke tilgjengelig for kommentar lørdag.

- Vi får bare ønske Christian lykke til videre. Og sjøl jobbe videre i det stille for å styrke stallen, avslutter Nilsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere