RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt nei til Vålerenga

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Et nytt stortalent har sagt nei til Oslo-klubben.

Forrige uke ble det klart at U21-landslagets Steinar Strømnes sa nei til å fortsette i Oslo-klubben. Nå har en annen av Oslo-klubbens U21-spillere, Arnar Førsund, også sagt nei.

Førsund skal ha vært ønsket videre i klubben, men kontraktsforslaget ble altfor dårlig.

- Ord må bli til handling
- Vi har sagt nei til Vålerengas siste kontraktsforslag, sier Førsunds agent, Paul Hodgetts, til Nettavisen.

Før han fyrer løs:

- Det var et virkelig lusent kontraktsforslag. De har gang på gang sagt hvor mye de verdsetter Arnar, men det er enorm forskjell på ord og handling. Tilbudet var skrekkelig dårlig.

Ifølge Hodgetts skal Martin Andresen, både i samtaler med Hodgetts - og Førsund selv - ha sagt at han har stor tro på Førsund, og at han ser ham som en aktuell kandidat til førsteelleveren.

Det gir et visst håp.

- Men da må de også vise det i tilbudet sitt. Arnar har fått et tilbud som juniorspillere får - som vel ikke er mer enn en femtedel av hva en normale førstelagsspillere får. De har behandlet Arnar ganske dårlig selv om han har spilt bra i de fleste kampene han har spilt for dem - og også imponert på U21-landslaget, sier Hodgetts.

- Men Martin Andresen var så positiv at det fortsatt er et ørlite håp. Vi er imidlertid lei av prat. Det har vært altfor mye prat i Vålerenga, legger han til.

- En liten drøm
Førsund selv legger heller ikke skjul på at helst vil fortsette i Oslo-klubben - klubben han har vært supporter av hele livet.

- Jeg har fortsatt en liten drøm om å fortsette i Vålerenga, men jeg vil spille fotball de neste årene. Jeg må få spilletid. Derfor må jeg være sikker på at jeg får spille fotball de neste årene før jeg skriver under på en ny kontrakt med en klubb.

Det skal være konkret interesse for Førsund fra Tippeligaen. I tillegg skal han være aktuell for spill både i Nederland og Spania. Agent Paul Hodgetts er imidlertid klar på at det beste nok hadde vært å fortsette utviklingen med spill på øverste nivå i Norge - før han eventuelt drar utenlands.

Det er Førsund enig i.

- Det hadde selvsagt vært veldig spennende å dra ut, men som Paul sier, man vet jo aldri om man er klar for å flytte fra kamerater, til et nytt land og et til et nytt språk.

Kontrakten hans med Vålerenga går ut 1. desember. Så er Førsund fri på markedet.

PS: Nettavisen kom ikke i kontakt med Martin Andresen mandag ettermiddag og kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere