RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt og bedre tilbud til Henchoz

Sist oppdatert:
Rangers har endret på betingelsene i kontraktstilbudet til Stephane Henchoz. Dermed kan det bli aktuelt med en overgang.

Sveitseren sliter med å få spilletid på Anfield, og Rangers har tidligere meldt sin interesse. Nå har de også kommet med et forbedret kontraktsforslag til midtstopperen.

Henchoz var i utgangspunktet skeptisk til å signere noen kontrakt med Ibrox-klubben, på grunn av kontraktens lengde og betingelser. Nå skal Rangers, ifølge den skotske avisen Daily Record, ha imøtekommet Henchoz på en helt annen måte.

- Rangers har endret betingelsene, og har nå kommet med et tilbud vi kan diskutere. Stephane er mer fornøyd med det nye avtaleforslaget, og kontraktens lengde er heller ikke noe problem nå, sier Henchoz’ agent, Jörg Vonmatt, til avisen.

Henchoz, som er 30 år gammel, har 70 landskamper for sitt hjemland, men er ikke med i Rafael Benitez’ umiddelbare fremtidsplaner. Han har ikke spilt et eneste minutt i ligaen for Liverpool i årets sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere