Nytt overtidsdrama på Kråmyra

KRÅMYRA (TV 2 Nettavisen): Publikum fikk nok en gang oppleve overtidsdrama i historiens andre lokalderby i tippeligaen. Denne gangen var det Molde som fikk berget poeng i sluttminuttet.

18.10.03 20:22

Fire minutter på overtid fikk Molde kampens siste sjanse. Tor Hogne Aarøy lagde frispark drøyt 25 meter fra mål. Noe uventet ble Trond Strande kommandert frem for å ta det. Og hvilken fantastisk avslutning Strande satte på denne fantastiske fotballkampen. Ballen lå klistret i vinkelen og Molde reddet et utrolig viktig poeng mot rivalen i sør.

Strålende fornøyd

Hovedmannen selv smilte naturlig nok ekstra stort etter kampen.

- Jeg er kjempefornøyd med scoringen. Det at den kom på overtid gjorde det ikke akkurat verre, sa en smilende Strande til et stort pressekorps.

- Ut i fra spillet i denne kampen mener jeg at det var et rettferdig resultat. Det var en fair kamp, med mange rene dueller. Ikke noe stygt spill i det hele tatt. Dessverre går ikke det an å spille god fotball på denne banen, fortsatte Strande.

Tror Ålesund havner på kvalik

Strande har i alle fall en klar dom på hvordan det hele ender til slutt.

- Bryne går rett ned og Aalesund havner på kvalikk, sa en sympatisk Strande. Trond Strande frykter dagens motstander i fremtiden.

- Ålesund er en mer attraktiv by enn Molde. Dermed har de en stor fordel her. Hvis de begynner å få satt spillet sitt frykter jeg dette laget i fremtiden, sa Strande, som forklarte at han aldri har slengt skittkasting mot dagens motstander.

Lykke på lykke

- Lykke på lykke for tiden,sa en lettet Molde-trener Odd Berg.

Først slo de ut Leiera i UEFA-cupen og så kommer de tilbake og redder et utrolig viktig poeng mot Aalesund.

- Det at det er fullt hus både her på Kråmyra og i Molde når vi møter Aalesund er utrolig artig. Derfor håper jeg at de klarer seg, sa Berg. Odd Berg gamblet helt på slutten og spilte med fem mann på topp.

- På slutten lå vi kun igjen med to spillere bak. Spillerne mine var forbanna på meg fordi jeg ikke gjorde det før i kampen. Men det holdt til slutt, avsluttet Berg som har lyst å fortsette som trener hvis de holder seg i tippeligaen.

Bittert

Hos Aalesund var skuffelsen stor. Flere spillere hang med hodet etter kampen og kunne ikke tro at denne gangen var det Molde som klarte å stjele poeng på slutten av kampen. Aalesunds kaptein og meget solide midtstopper har fortsatt tro på at laget skal holde seg.

-Vi trenger fire poeng til. Dette betyr at vi må ha poeng i de to siste kampene, sa en skuffet Skiri etter kampen. Han mente også at hjemmelaget hadde fortjent alle poengene i dag.

-Vi gjorde det meste riktig i dag. Et slikt frisparkmål kan man aldri gardere seg imot, sa en lettere opprørt Skiri.

Kjempekamp

- En kjempekamp, sa Ivar Morten Normark etter kampen.

- Vi er veldig positive i dag og skaper mange sjanser. Det var ingenting å gjøre med målet til Strande, men jeg mener at vi fortjente alle poengene i dag. Vi ser at marginene er små i tippeligaen og det fikk vi merke i dag, sa Normark.

- Nå skal gutta ta seg en fest, det fortjener de, avsluttet Ivar Morten Normark

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.