RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Nytt problem for Newcastle

Sist oppdatert:
Stephen Carr kan være ute av spill i flere uker på grunn av skade. Og nå som Greame Souness trodde situasjonen ikke kunne bli verre i Newcastle.

Stephen Carr (29) er det siste tilskuddet på Newcastles skadeliste. Høyrebacken gikk ut ved pause i lørdagens kamp mot Fulham med en underlivsskade. Nå frykter klubben at skaden henger sammen med brokkskaden han hadde tidligere i sesongen.

Carr vil ganske sikkert stå over kampen mot Blackburn kommende helg, skriver The Guardian. I verste fall blir han borte i flere uker.

- Stephen Carrs skade er et stort problem for oss, erkjenner manager Greame Souness (52) før møtet med gamleklubben.

Michael Owen, Titus Bramble, Steven Taylor, Emre, Shola Ameobi, Kieron Dyer og Albert Luque er andre newcastlespillere som sliter med skader, men både Bramble og Emre kan med litt hell rekke kampen mot Rovers.

Kritikerne mener det ikke kan være tilfeldig at Souness sliter med så mange skader.

- Jeg tror ikke jeg gjør noe alvorlig galt, men etter at vi tapte for Sportin Lisboa i Uefa-cupen forrige sesong har vi hatt det ene problemet etter det andre. Vi har hatt null flaks. Jeg trenger en tryllestav, sier den skotske Newcastle-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere