Gå til sidens hovedinnhold

Nytt sjokktap for Vålerenga

- Det kommer til å bli utskiftninger, lover Espen Shampo Knutsen.

Vålerengas trener var ikke blid etter 2-5-tapet for Lillehammer i onsdagens sluttspillkamp i Kristins Hall.

Lillehammer endte 31 poeng bak Vålerenga i grunnserien, men leder nå 2-1 i kamper i best av sju-serien i første sluttspillrunde.

- Skjønner ikke alvoret
- Vi gjør feil som vi ikke skal gjøre. Samtidig er det en del folk som ikke kommer opp på det nivået vi forlanger av dem, som ikke har skjønt hva som skal til for å vinne hockeykamper, sier Vålerengas trener Espen Shampo Knutsen til Nettavisen.

Tomi Pöllänen scoret tre mål og la opp til de to øvrige for Lillehammer onsdag kveld. Finnen står bokført med seks poeng på de tre første sluttspillkampene.

- Lillehammer hadde mye mer innsats og guts og var mye mer disiplinert enn oss i kveld. Når folk ikke skjønner alvoret, går det som det går, mener Shampo.

Fortsatt optimist
Nå garanterer han at det blir utskiftninger før den fjerde kampen, som spilles allerede førstkommende fredag.

- Det kommer til å bli noen utskiftninger. Jeg har veldig tro på at vi kommer til å snu det, men vi kommer ikke til å snu det med folk som ikke vil gi alt, sier Vålerengas trener.

- Er du redd for at spillerne tar det for gitt av dere snur dette?

- Vi har prøvd å fortelle dem at vi ikke har så bra lag i år, at vi taper kamper hvis vi ikke gir alt. Hvis de ikke har skjønt den beskjeden, er de ganske trege, fastslår 36-åringen.

- Mer skuffet enn forbannet
På spørsmål om det var mulig å finne noe vålerengapositivt i onsdagens kamp, nøler oslolagets trener lenge før han svarer at man komme til brukbart med sjanser.

- Men ikke de helt store, nærmest korrigerer han seg selv.

- Er du forbannet på spillerne?

- Jeg tror nesten at jeg er mer skuffet enn forbannet. Jeg er skuffet over at folk ikke ofrer seg mer i et sluttspill. Så lenge du gir alt, er det greit å gå på et tap.

Savner fansen
Shampo er heller ikke fornøyd med supportergruppen Klanen, som ikke var til stede på Lillehammer onsdag og knapt var å skue i Jordal Amfi tirsdag heller.

- Jeg er veldig skuffet over Klanen. Jeg håper at det kan komme flere på neste hjemmekamp. Er du Vålerenga-supporter, bør du stille opp på fredag, konstaterer Espen Knutsen.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen