*Nettavisen* Sport.

Nytt skremmeskudd fra Chelsea

Foto: Toby Melville (Reuters/Scanpix)

Til alle dere som tror Chelsea kommer til å sprekke: Glem det! Laget er mer enn godt nok til å utfordre Arsenal og Manchester United om seriegullet

09.11.03 19:38

CHELSEA-NEWCASTLE 5-0: Frem til nå har Chelsea-manager Claudio Ranieri eksperimentert med laget. Det var det slutt på søndag. Ranieri sendte utpå de samme 11 som knuste Lazio 4-0 på bortebane i Champions League.

Det ga ny storseier.

For kampfakta se her.

Unge Glen Johnson ga laget 1-0 med sitt første seriemål for klubben. Hernan Crespo økte fra kort hold, før Newcastles Andy O´Brien ble utvist for å ha tatt ned Adrian Mutu inne i feltet.

Frank Lampard satte straffen i mål.

Mot ti mann var det aldri et spørsmål om Chelsea ville vinne, men mer om hvor stor seieren ville bli. Det endte med 5-0 etter mål av Damien Duff og Eidur Gudjohnson etter hvilen.

Newcastle skuffet stort i London, og savnet av veteranspissen Alan Shearer var stort. Shearer måtte gi seg før start med en halsinfeksjon. Laget hang brukbart med de første minuttene, men falt sammen da Chelsea stjernegalleri spilte opp til fest.

Spørsmålet er om de kan holde det gående. Det ble 1-2 mot Arsenal i den første toppkampen. 30. november, om to serierunder, får vi et nytt svar. Da spiller Chelsea hjemme mot Manchester United.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag