Gå til sidens hovedinnhold

Nytt stortap for Steffen

- Vi får ikke flere sånne smeller i år, sa Steffen Iversen til TV 2 Nettavisen etter forrige helgs 1-5-tap for Blackburn. Mot Charlton lørdag skjedde det likevel igjen.

WOLVERHAMPTON – CHARLTON 0-4: Den norske landslagsspissen var bare på banen i 61 minutter i hjemmepremieren på Molineux Ground, men det var lenge nok til å se alle fire baklengsmålene trille inn bak ulvenes keeper Michael Oakes.

Jones forbanna

Etter kampen var Wolves-manager David Jones, naturlig nok, svært forbannet på sine egne spillere.

- Jeg er både sinna og skuffet. Jeg forventer meg mer av spillerne mine enn dette. Vi må stå sammen og kjempe, men for andre gang på rad så skuffer laget som et kollektiv, sa Jones etter kampen ifølge Soccernet.

Ingen punsj

Det skremmende for Jones må være at laget verken skapte særlig mange sjanser (Steffen Iversen hadde den største da han nikket svakt over fra en corner), eller at spillet bedret seg etter at Charlton fikk Scott Parker utvist 20 minutter før slutt.

Iversen ble byttet ut med Dean Sturridge i det 61. minutt, uten at det hjalp. At Wolves skal få det hardt i tilbakekomsten i Premier League, 19 år etter at de var der sist, er det ingen tvil om.

Sjokkåpning

Wolves gikk aggressivt til verks foran sine 27.327 trofaste på Molinuex, men fikk seg en ”i trynet” allerede i det 4. minutt da Charltons spiss Jason Euell skled inn ledelsesmålet etter en håpløs bakovernikk fra Wolves’ Colin Cameron. Og da Claus Jensen dundret inn 0-2 på frispark 11 minutter senere, så det ut som panikken allerede var i ferd med å spre seg blant spillerne i oransje trøyer.

Shaun Bartlett gjorde 0-3 i det 25. minutt etter at Scott Parker hadde løpt gjennom forsvaret, og åtte minutter senere stod det allerede 0-4 da samme Bartlett enkelt scoret etter et nytt forarbeid av Parker.

Det verste var at Charlton mellom det tredje og fjerde målet også hadde brent to store målsjanser.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter