RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Nytt svenskeraid?

Forrige uke var en strålende tipsuke på travtipsene til Sverige for Nettavisen. Mandag er vi på nytt tokt.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Vi hadde kjempesuksess med våre tips til Sverige den siste uken og rasket med oss solide gevinster. Under V4-kjøringen i Gävle torsdag kunne de som fulgte vårt mellomste V4-forslag (innl.pris kr 300) hente ut solide 3 018 kroner i gevinst og fredag kunne de som fulgte Nettavisens minste V4-forslag (innl.pris kr 200) kvittere ut pene 1 819 kroner. I tillegg ble det herlige gevinster i V64-spillet fra Solvalla fredag, der de som fulgte vårt mellomste V64-forslag (innl.pris kr 540) hente ut storfine 10 354 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi står foran en ny herlig spilleuke og vinnermulighetene er som vanlig mange. Onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag.

Mandag er det uansett full fyr i spillebutikken. Det hele starter med V4 fra Østersund og fortsetter med lunsjtrav fra vår favorittbane Leangen. Til kvelden er det V64 fra Färjestad og jackpotomgang fra Drammen der det ligger 573 888 kroner ekstra i sekserpotten ettersom søndagens V65-runde fra Sørlandet ble favorittpreget og ikke ga utbetaling for fem rette.

Aller først skal vi til Østersund som avvikler sin første travkjøring etter sin store Derbyfredag for en drøy uke siden, der norske hester forsynte seg grovt av premiefatene. Vår V4-banker mandag dukker opp i V4-4.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Meget god i ny regi.
Det handler om 13 Elegant som har travet gode løp i Håkan Skoglund sin regi. I debuten stakk Elegant rett til tet fra springspor, men fikk siden favoritten Blended Scotch over seg på den første siden. Skoglund slapp teten til favoritten, men fikk siden perfekt luke i den siste svingen. Elegant fikk opp fin fart ut i oppløpet og tok seg lett forbi favoritten til slutt. Det var en meget god prestasjon. Sist på Dannero galopperte Scarlet Knight sønnen inn i den første svingen, men opphentingen var av beste merke til tredje på sterke 1.12,4/1640 meter. Han viste med det at formen er intakt, og han har vist solid starthurtighet fra springspor. Her tror vi Håkan Skoglund sender framover direkte, og vi blir ikke overrasket om han sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen skal 5-åringen ha en topp vinnersjanse og vi bankerspiller i V4-4.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Østersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Fantastic Ås!
10 Filbustier blir stor favoritt i V4-2/DD-1, og han skal også ha en god sjanse, men han støter på en hest i absolutt toppform. 2 Fantastic Ås står helt perfekt inne i dette løpet både når det gjelder grunnlag og motstand. Samtidig har han fått et helt perfekt startspor. Nest sist på Bergsåker avsluttet han strålende til andreplass bak V75-hesten Tresor D’inverne til Robert Bergh. Sist på Hagmyren galopperte han i starten, og da var den dagen spolert. Oppvarmingen var strålende så det skal ikke være noe i veien med formen. Kommer 7-åringen seg feilfritt fra start skal King Conch-sønnen regnes med fin vinnersjanse og andrevalget i spillet i V4-2 kan være en frekk bankervariant.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere