Gå til sidens hovedinnhold

Nytt tap for Glimt

Bodø/Glimt utnyttet ikke sjansen til å ta innpå Ham Kam i opprykksstriden.

RAUFOSS-BODØ/GLIMT 3-1. Lørdag spilte Ham Kam 0-0 mot Moss på Melløs. Dermed hadde Bodø/Glimt en ypperlig mulighet til å ta innpå Hamar-laget i kampen om en direkte opprykksplass.

Men nedtrykkstruede Raufoss ble for sterke for Tiago Martins & co. Dermed ser det ut som om Glimt må konsentrere seg om å holde seg på den viktige kvalifiseringsplassen.

Marerittaktige siste 45
Etter søndagens Glimt-tap er avstanden opp til Ham kam på andreplass stor - nærmere bestemt seks poeng, med fire kamper igjen å spille.

Hjemmelaget tok ledelsen i søndagens kamp på Raufoss Stadion. Da var det spilt 31 minutter av kampen. To minutter senere ga derimot Johan Lædre Bjørdal bortelaget nytt håp med sin 1-1-scoring.

Den stillingen holdt seg til pause. Men så startet marerittet for de gule. Tre minutter etter hvilen satte Remond Mendy inn 2-1-målet for vertene, før Aljosa Vojnovic fastsatte sluttresultatet til 3-1 17 minutter før full tid.

Tett i bunnstriden
Det begynner å tetne seg til i Adeccoligaen - også i bunnstriden. Søndagens Raufoss-seier førte laget opp på 27 poeng, som er likt med Tromsdalen på sikker plass.

Like bak jager Sparta Sarpsborg, som banket tabelljumbo Mandalskameratene 6-1 hjemme på Sarpsborg Stadion søndag. El Hadji Makhtar Thioune, Ole-Jørgen Halvorsen (2), Bjørnar Johannessen, Berat Jusufi og Ronald Turner scoret målene for det hardtkjempende Sarpsborg-laget.

Dette resultatet betyr også at Mandalskameratene er klar for nedrykk til 2. divisjon.

Klokka 18.00 møter Sogndal Skeid på Fosshaugane Campus. Den kampen kan du følge direkte i vårt live-system.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar