Gå til sidens hovedinnhold

Nytt tap for Lundekvam

Southampton og Claus Lundekvam har fått en mareritt-start på sesongen. Problemene er først og fremst framover på banen.

FULHAM - SOUTHAMPTON 1-0: The Saints har kun tatt fire poeng på sesongens første syv kamper. Og selv om Lundekvam & Co. kun har sluppet inn 11 mål, er det tydelig at James Beattie ikke er i samme form som i fjor. Lagets seks scoringer på syv kamper er ikke mye å skryte av.

Phillips misset

Mot Fulham skapte iallfall Southampton en rekke sjanser. Særlig sto spissen Kevin Phillips bak et par farlige skudd, men hver gang sto Fulham-keeper Edwin van der Sar i veien.

- Vi skapte nok sjanser til å vinne, men tok ikke godt nok vare på dem. På dette nivået blir du straffet hardt for slikt, sa Saints' manager Steve Wigley ifølge Sportinglife.

Wigley har ennå ikke vunnet en kamp som Southampton-manager etter at han tok over for Paul Sturrock, som trakk seg for noen uker siden.

Radzinskis første

Mens Southampton misset, var Fulham svært effektive hjemme på Craven Cottage. Nyervervelsen fra Everton, Tomasz Radzinski (30), scoret sitt første for Fulham da han nikket inn 1-0 etter 24 minutters spill.

- Jeg er veldig glad på Tomasz' vegne. Han har jobbet hardt. Jeg liker innstillingen hans, og nå tror jeg vi skal få se flere mål fra den karen, sa Fulham-manager Chris Coleman.

Coleman ga også masse skryt til en annen Fulham-spiller: - Edwin (van der Sar) var veldig god i mål, og det måtte han være i dag. Southampton skapte flere store sjanser på slutten og gjorde det veldig vanskelig for oss.

Men nå er det mest vanskelig for Claus Lundekvam & Co. i den gale enden av tabellen.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter