RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt tap for Norge

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
... men en landslagsdebudant imponerte!

Norge - Ukraina 0-1 (etter str.)

Fredag kveld gikk Norge på et nytt tap i firenasjonsturneringen Euro Ice Hockey Challenge.

Verken Norge eller Ukraina hadde det som skulle til for å sette pucken i nettet i løpet av den ordinære spilletiden, dermed gikk kampen til straffeslag. Etter en jevn og spennende kamp ble det fort klart at ukrainerne var giftigst på straffeslagene. Dmytro Tsyrul avgjorde kampen for Ukraina da han satt inn lagets tredje straffeslag.

Christian Dahl-Andersen, Martin Røymark og Per-Åge Skrøder bommet på sine straffeslag og Norge måtte nok engang gå av isen med tap.

Gledelig for det norske laget var at keepertalentet, Lars Volden, sto en glimrende kamp og ble kåret til kampens beste.

– Det var gøy å få sjansen. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle spille torsdag kveld. Vi spilte bra defensivt. De kom ikke til så mange store sjanser, og derfor var det ikke så vanskelig å ta det som kom, sier en beskjeden landslagsdebutant til TV 2 Sporten. Volden kom inn i for Pål Grotnes som ble vraket etter sin svake kamp mot Italia.

Ukrainerne sendte avgårde 25 skudd mot det norske målet og debutanten reddet samtlige, selv om stolpen reddet Norge på slutten.

- Litt flyt må man ha, mente Volden om det ukrainske skuddet som gikk stolpe ut.

Ole-Kristian Tollefsen, som ble utnevnt til ny kaptein før turneringen, markerte seg flere ganger i løpet av kampen, men det var for andre ting godt angrepsspill.

Tennpluggen røk på en to minutters utvisning i hver av de to første periodene, før han fire minutter før ordinær tid fikk matchstraff. Utvisningen kom etter at Oslo-gutten dyttet en ukrainsk spiller inn i vantet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere